nb1.hu

A Fradi és a Loki edzője is kiakadt a játékvezetőre

Budapest – Doll és Kondás is beszólt Andó-Szabónak.

A Ferencváros és a DVSC-Teva rangadója (1-1) után, a meccset közvetítő Duna World kamerája előtt mindkét csapat vezetőedzője külön kitért Andó-Szabó Sándor játékvezető – élő tudósításunkban is gyakran bírált – teljesítményére.

 

Fotó: profispori.hu

 

Íme, a szakemberek és a 89. percben egyenlítő gólt szerzett Bódi Ádám értékelése:

 

Thomas Doll (FTC): – Nem vagyok elégedett. Hogy miért mentem oda a játékvezetőhöz? Mert egy játékvezető azért van itt, hogy a játékból adódó szituációkban igazságot szolgáltasson, és nem azért, hogy szétfújjon egy meccset, és hogy mindig csak az egyik csapat ellen fújja be a szabálytalanságokat, egyoldalúan osztogassa a sárga lapokat. Ez így nem mehet. A srácok igazán jól játszottak, természetesen be kellett volna lőnünk a második gólunkat, hogy eldöntsük a mérkőzést. Ettől függetlenül rendben voltunk, vezettünk egy-nullára, de a végén sok fölösleges szabálytalanság volt ellenünk. Ez keserűvé tesz. Előbb fel kell dolgoznunk ezt a meccset, a héten lesz egy Ligakupa-mérkőzésünk is, amire újra össze kell gyűjtenünk az erőnket. Meglátjuk, hogy a hátralévő fordulókban hány pontot gyűjtünk, Visszatérve a játékvezetőre, hallottam, hogy nemzetközi szinten is fúj, el kéne ezen gondolkodnia.

 

Kondás Elemér (DVSC): – Elégedett kell, hogy legyek az egy ponttal. Az első félidőben nyomást tudott gyakorolni ránk a Ferencváros. Hazai pályán nagyon jól kezdték a játékot. A második félidő már kiegyenlített volt, voltak nekünk is helyzeteink, például amikor Sidibe elfejelte a labdát a társa elől. Nagyon szép volt a Bódi Ádám szabadrúgása. A kollégák kérdezték, miért nem a Tisza rúgja, mire azt válaszoltam: mert Ádám be fogja rúgni. Egyébként is jól rugdossa az ilyeneket, bíztam benne. Tényleg így történt, úgy látszik, vannak véletlenek… Azt mondom, igazi rangadó volt, volt benne minden, de én még két piros lapot hiányoltam. Hogy melyeket? Vissza kell nézni, és akkor mindenki látni fogja.

 

Bódi Ádám (DVSC): – Mindig kapura kell rúgni az ilyen oldalszabadrúgásokat, mert akkor bármi lehet. Kondás Elemér is mindig ezt tanácsolja nekünk. Most úgy éreztem, hogy a hosszúra kell rúgnom. Ahogy az előző fordulóban Gyurcsó Ádám rúgta nekünk, most én rúgtam így itt. Remek mérkőzést játszottunk egy nagyszerű Ferencváros ellen, bízom benne, hogy a folytatás is ilyen lesz. Felálltunk egy nagyon erős Ferencváros otthonában, a Fradi most nagyon jó passzban van, nem is tudom, milyen veretlenségi sorozatban van már. Ennek az egy pontnak most itt örülnünk kell. A második félidei játékunk már hasonlít az igazi Debrecenére, kár, hogy az elsőben túl defenzíven játszottunk, ezért is kaphattuk a gólt. Bízom benne, hogy a hátralévő fordulókban megszerezzük az összes pontot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC