nb1.hu

A Fradi ecuadori védője nem kell a Nürnbergnek

Budapest – Ramírezért így is alkudoznia kell az FTC-nek.

Az élvonalban szereplő Ferencváros a télen fél évre kölcsönbe szerezte meg Cristian Ramírezt, aki kiváló teljesítményt nyújt – hét bajnokin három gólpasszt adott, a Magyar Kupában pedig még gólt is szerzett – a zöld-fehér csapatnál, így nem csoda, ha meg szeretnék tartani a balhátvédet, azonban a jövője még mindig bizonytalan az ecuadorinak.

 

A liga-zwei.de információi szerint annyi viszont bizonyos, hogy a Fradinak egy vetélytárssal kevesebbel kell megküzdenie, mivel hiába van az FTC-hez hasonlóan papíron a végleges megszerzésére opciós joga a Nürnbergnek is – amelynél ősszel volt kölcsönben Ramírez –, a német klub nem kíván élni ezzel.

 

(fotó:fradi.hu)

 

A portál értesülése szerint a 20 esztendős dél-amerikai labdarúgó nyáron biztosan visszatér a Fortuna Düsseldorfhoz, de a Ferencváros alkudozni fog a védőről, ugyanis bár nagyon szeretnék megtartani, a szerződésében szereplő jelenlegi vételár magyar szinten kifizethetetlen.

 

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója korábban elmondta, hogy Cristian Ramírezzel is elégedettek a klubnál, a jelenleg kölcsönben szereplő játékost szeretnék megtartani, de ez nem lesz olcsó mulatság.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC