nb1.hu

115 éves az MTK! Ingyen lehet menni a bajnokira

Budapest – Ötvenen a női röplabdásoknak is szurkolhatnak.

AZ MTK közleményét változtatás nélkül közüljük.

 

 

„Az MTK Budapest – Szombathelyi Swietelsky Haladás találkozóra, a 2016. március 12-én, szombaton, 15:30-kor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros PASE stadionjába, a Dunaferr Arénába. A stadion címe: 2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4. Az MTK Budapest és a Szombathelyi Swietelsky Haladás szurkolói, 2016. március 10-től folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

 

 

 

 

Az Internetes jegyvásárláskor meg kell adni a szurkolói kártya számát. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba! A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges.

 

 

A mérkőzés napján a helyszínen – a Dunaferr Arénában – is megválthatják jegyeiket. A mérkőzés napján a jegypénztárak 13:30-kor nyitnak. Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál várakozniuk kell!

 

 

Miután pontosan 115 évvel ezelőtt, 1901. március 12-én alakult a klub labdarúgó-szakosztálya, így az ünnepi alkalomra tekintettel, a belépőjegyek ára, a hazai és vendégszurkolóknak, egységesen 0.- Ft.

 

 

Azok közül, akik megőrzik a Haladás elleni meccsre érvényes jegyüket, az első ötven szurkoló díjmentesen tekintheti meg az MTK Budapest – Jászberényi RK női röplabdamérkőzést, a bajnokság rájátszásában, a Városmajorban (1122 Budapest Szamos utca 2/C), 2016. március 16-án, szerdán, 18:00 órakor. A belépődíjat az MTK Baráti Kör fizeti. Kérjük, hogy a március 12-i labdarúgó-mérkőzésre érvényes jegyét, mindenki hozza magával!”

 

 

 

 

A pénteki élő televíziós futballközvetítések

 

 

Magyar Aranylabda 2015: fradista győzteseket jutalmaztunk

 

 

Az újpestiek hiába utaztak, elfogytak a jegyek

 

 

A 25. forduló válogatottja

 

 

Kubatov Gábor bejelentést tett a vénaszkenner jövőjéről

 

 

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC