nb1.hu

A Hali-edző mellett a Honvéd-tábor is éltette Királyt

Szombathely – Miért ment oda a nem is játszó Kemeneshez a kapus?

Amikor a második félidő kezdete előtti pillanatokban Király Gábor elfoglalta a helyét a Haladás kapuja előtt, a hazai ultrák (akik előtt védett a szünet után) hangosan éltették a magyar válogatottban is parádézó kapust. Királyt „rászolgált a bizalomra”, mert amilyen bravúrokat bemutatott fordulás után (és jóval többet is, mint az első játékrészben), azok tényleg emberfelettiek voltak. Ezért is nyert 1-0-ra a Hali Kispesten.

 

 

A találkozó lefújása után Mészöly Géza, a szombathelyiek trénere is éltette a kapusát.

 

 

 

 

– Király Gábor ismét fantasztikus napot fogott ki, ez az érdem ezúttal is elvehetetlen tőle. Meghatározza a csapatnak a játékát, önbizalmat ad a játékosoknak a teljesítménye és a példamutatása. Arra sarkalja a többieket, hogy igenis csússzon be még egy játékos, érjen oda még egy láb, mindenki segítsen mindenkinek. A Gabi olyan erőket tud adni a csapatnak, amelyek nélkülözhetetlenek, pótolhatatlanok. Tudom, hogy nem esik jól az ellenfélnek, ha a veresége után gratulál az ellenfél edzője, de meg kell, dicsérjem a Honvédot, mert nagy elánnal és nagyon jól játszott, de meg kell jegyeznem, amikor kiszabadultunk a nagy nyomásból, voltak helyzeteink. Meg kell tanulnunk újabb gólt szerezni, nem szabad mindig hátul őrizgetni az előnyünket. Nagy szükségünk lenne arra, hogy egyszer két góllal is nyerjünk. Azért is kellett volna az újabb találat, mert a Honvédnak abszolút megvoltak a lehetőségei arra, hogy kiegyenlítsen – mondta Mészöly.

 

 

Király Gáborról még fontos elmondani, hogy lefújás utáni egyik első útja az öltözőépületben Kemenes Szabolcshoz, a hazaiak csapatkapitányához vezetett, aki vádlisérülése miatt nem védhetett a találkozón, és egyelőre nem is lehet tudni, hogy mikor tér vissza. Király érdeklődött kollégájánál az állapota felől, majd zárásként mielőbbi, teljes felgyógyulást kívánt.

 

 

Így is lehet…

 

 

S. Z.

 

 

A biztonságiak hibáztak – nem találták Storck rendszámát

 

Rutinos kapus, 17 éves felfedezett, egy nagy visszatérő és a futball doktora is bekerült az NB1.hu válogatottjába

 

 

Németh Krisztián duplázott, Nikolics tartja a tétet. Remekeltek a magyar csatárok a vasárnapi meccseken

 

 

A forduló nézőszámai: kettővel, ugye, kevesebben

 

 

A zsaruk szerint ők beengedték Storckot és Möllert

 

 

A remekül bemutatkozó Lencse nem akar Diagne lenne, de azt elárulta, mivel lenne elégedett

 

 

A Hali-edző mellett a Honvéd-tábor is éltette Királyt! De miért ment oda a nem is játszó Kemeneshez a kapus?

 

 

Azt mondja a csabaiak biztonsági főnöke, azután tört ki a balhé, miután átment a hazai ultrák szektorába a Fradi egyik biztonságija

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC