nb1.hu

Ezért ürült ki a hazai ultrák szektora Békéscsabán

Békéscsaba – Nem kellett volna átmennie a Fradi biztonságijának.

Tegnap nemcsak Újpesten játszódtak le érdekes jelenetek (Újpesten ugye Storck és Möller nem jutott be a létesítménybe), hanem Békéscsabán is. Kezdésként a hazai ultrák koreográfiával üzentek eléggé keményen a magyar labdarúgás elöljáróinak, majd Kubatov Gábort, az FTC elnökét is szidalmazták, majd kiürült a szektoruk. A hazaiak biztonsági főnöke, Haba László az nso.hu-nak mesélte el a történéseket.

 

 

 

 

 „A hazai táborban a második félidőben kialakult egy konfliktus, a szurkolók egymást kezdték lökdösni, ami miatt, megelőzve a helyzet elmérgesedését, a szektor kiürítése mellett döntöttem. A konfliktus abból alakult ki, hogy a Ferencváros biztonsági szolgálatától átjött egy személy, aki azt kérte a hazai szurkolóktól, hogy ne szidalmazzák az FTC elnökét, Kubatov Gábort. A tábor egy része ezt a ferencvárosi biztonsági munkatársat inzultálta, és ebből adódott aztán egy nagyobb vita a békéscsabai szurkolók között is. Való igaz, hogy a Ferencváros elnökét többször is szidalmazták a mérkőzés során a békéscsabaiak, akik között több, Békéscsabán élő Ferencváros-drukker is volt. Úgy gondolom azonban, hogy szólásszabadság van, a száját senkinek nem lehet befogni, ezért nem léptünk fel ezekkel a szurkolókkal szemben. Ha a Fradi biztonsági szolgálatának a tagja nem megy át a hazai szektorhoz, akkor nem alakul ki ez az egész konfliktus. Nem értem, mit keresett ott" – mondta Haba.

 

 

A biztonsági főnök hozzátette, hogy jó a kapcsolatuk a békéscsabai ultrákkal, így hamarosan velük is megtárgyalják majd ezt az esetet, hogy levonhassák a tanulságokat és ne legyen többé szükség egyetlen szektor kiürítésére sem.

 

 

A biztonsági intézkedést a drukkerek tudomásul vették, nem tanúsítottak ellenállást, távoztak a stadionból. A Ferencvárost is kereste a honlap az ügyben, de a klubot még nem tudták elérni.

 

Rutinos kapus, 17 éves felfedezett, egy nagy visszatérő és a futball doktora is bekerült az NB1.hu válogatottjába

 

 

Németh Krisztián duplázott, Nikolics tartja a tétet. Remekeltek a magyar csatárok a vasárnapi meccseken

 

 

A forduló nézőszámai: kettővel, ugye, kevesebben

 

 

A zsaruk szerint ők beengedték Storckot és Möllert

 

 

A remekül bemutatkozó Lencse nem akar Diagne lenne, de azt elárulta, mivel lenne elégedett

 

 

A Hali-edző mellett a Honvéd-tábor is éltette Királyt! De miért ment oda a nem is játszó Kemeneshez a kapus?

 

 

Azt mondja a csabaiak biztonsági főnöke, azután tört ki a balhé, miután átment a hazai ultrák szektorába a Fradi egyik biztonságija

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC