nb1.hu

DVSC: az új igazolás elárulta, miért a Lokit választotta

Debrecen – A bosnyák szívesen emlékszik vissza a Fradira.

Ognjen Djelmic néhány napig a DVSC-TEVA együttesével készült, majd csütörtökön aláírta hároméves szerződését. A szélső pályafutása elején játszott Kazahsztánban, a Spartak Semey csapatában, majd onnan a szerb FK Radhoz igazolt, ezt követően pedig már csak hazájában futballozott. Legutóbb a szarajevói FK Zeljeznicar együttesében, ahol remek szezont tudhat maga mögött, hiszen alapember volt, és 12 gólja mellett 3 assziszt is van a neve mellett. A váltás mellett döntött, ennek okáról beszélt a klub honlapjának.

 

– A jól sikerült szezon után több megkeresésem is volt. Egy magyar menedzseren keresztül kerültem kapcsolatba a DVSC-vel, és végül ezt a csapatot választottam, mert egy nagyon sikeres klubról van szó. Figyelembe vettem, hogy az elmúlt bő másfél évtizedben bajnoki címeket nyert, kupagyőzelmeket aratott, és szinte minden évben szerepel a nemzetközi kupában, ami szintén fontos szempont volt számomra. Örülök, hogy itt lehetek, köszönöm elnök úrnak és a vezetőedzőnek a lehetőséget és a bizalmat – fogalmazott Djelmic, aki a Ferencváros elleni edzőmérkőzésen csereként már pályára lépett a Loki színeiben, és fél órát játszott. – Már futballoztam a Ferencváros ellen, méghozzá nyáron az Európa-ligában, a visszavágón gólt is szereztem. Nagyon jó érzés volt ismét játszani ellenük. Nem sok időt töltöttem a pályán, hiszen nemrég érkeztem meg, szoknom kell a közeget, de igyekeztem minél többet hozzátenni a játékhoz.

 

(fotó:dvsc.hu)

A bosnyák játékos a szerződés aláírása előtt néhány napot már edzett a Lokival, így volt ideje szétnézni a városban és az új stadiont is megtekintette. 

– Nagyon tetszenek a körülmények, amelyek itt fogadtak. Gyönyörű a stadion és az edzőközpont is modern, minden igényt kielégítő. Boszniában ilyen sajnos még nem nagyon van. A város is nagyon szép, már szétnéztem. Az új csapattársaim kedvesen fogadtak, és mivel több délszláv játékos is van a keretben, ez megkönnyíti a beilleszkedésemet, úgyhogy már most nagyon jól érzem magam.

 

Átigazolási hírek: bejelentések, tények, pletykák és nyilatkozatok egy helyen

 

 

Eb-jegyek: malőr az értékesítésben, dolgoznak a megoldáson

 

Bp. Honvéd: igazolások, szponzor, edzőtábor

 

 

Magyar válogatott védő írt alá a Vasashoz – hivatalos!

 

 

Vasas: a régi szintjére építenék fel Korcsmár Zsoltot

 

  

Bogdán Ádámról és Mervó Bencéről sincsenek sajnos jó híreink

 

 

Értékelések a csütörtöki edzőmeccsekről: Kondás vs. Doll, de Szplisjak is értékelt!

 

 

Beszámolók a csütörtöki felkészülési mérkőzésekről: öt gól és remek iram a Loki-Fradin, a végén kakaskodással!

 

 

Történelmi magasságokban: már a 19. a válogatott a világranglistán!

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC