nb1.hu

Értékelések a szerdai felkészülési meccsekről

Budapest – Így látta Mészöly, Horváth, Jurčić és Kamber. 

NK Maribor (szlovén)–Videoton 2–2

 

Az Ausztriában rendezett felkészülési mérkőzésen az élvonalban szereplő Videoton 2–2-es döntetlent játszott a szlovén NK Mariborral. A találkozót követően Horváth Ferenc és Krunoslav Jurčić értékelte a látottakat a vidi.hu-nak.

 

„Jó meccset játszottunk, erős csapat ellen. Jó ritmusa volt a találkozónak, komoly terhelésen vannak túl a játékosok.  A 60. percig 2-1-re vezettünk, ez dicséretes dolog, a cserék után viszont egy kicsit szétesett a szerkezete a csapatnak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy akik beálltak, kevesebbet tettek volna hozzá, de egy ilyen ritmusú meccsbe nagyon nehéz zökkenőmentesen beszállni. Jó volt a védekezésünk, elég sok helyzetet alakítottunk ki, ezekből kettőt sikerült is értékesítenünk, szóval összességében pozitívan tudom értékelni a meccset. Jól pörögtek a játékosok egy olyan csapat ellen, amely évek óta stabil résztvevője az EL- és BL-csoportköröknek és remek támadókkal rendelkezik. Nem volt könnyű dolguk, de jól helyt álltak.“ – árulta el a Vidi trénere.

 

 

 „Elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével, hiszen a felkészülés közepén vagyunk, ilyenkor azért érthető, ha fáradtabban mozognak, mint a bajnokságban. Ráadásul a második félidőben már végig emberhátrányban játszottunk, ettől kicsit meg is ijedtem, hiszen több olyan játékos is pályán volt, aki kisebb sérülés után kapott most szerepet, de mindenki jól dolgozott a hiányzó ember helyett is. A Vidi kemény ellenfélnek bizonyult, nyáron hasonló erősségű ellenfelekre számíthatunk majd az európai kupaporondon, szóval ezért is hasznos volt a mai mérkőzés.“ – mondta a Maribor edzője. 

 

 

(fotó:vidi.hu)

 

 

Bp. Honvéd – III. Kerület 4-2

 

A Budapest Honvéd hozta a papírformát a III. Kerület TVE ellen, a kispesti csapat 4-2-re nyert.

 

 

"Sokkal jobb játszani, mint edzeni, mondom ezt annak ellenére, hogy ma nem teljesítettünk a legjobban. Az elmúlt hetek kemény munkája miatt viszont ezen nem csodálkozhatunk. Az elmúlt hetek időjárása miatt a műfű is nagyon csúszott ez sem segített. A felkészülésből hátralévő időben el kell érnünk, hogy frissek és még felkészültebbek legyünk" – mondta Djordje Kamber, aki csapata második találatát jegyezte a Kerület elleni meccsen.

 

 

FC Voluntari (román)–Haladás 0–1 (0–0)

 

Az élvonalban szereplő Haladás felkészülési mérkőzésen 1–0-ra nyert a román Voluntari ellen Belekben. A találkozót követően Mészöly Géza a szombathelyi klub honlapjának értékelte a látottakat.

 

 

„Örülök a győzelemnek, noha nem volt annyira friss a csapat, mint a Zaglebie Lubin ellen, jól és szervezetten futballozott ­ mondta Mészöly Géza, a szombathelyi csapat vezetőedzője. ­ Győzelmünk értékét növeli, hogy három­négy sakk-matt helyzetet is kidolgoztunk, hátul pedig stabilak voltunk. Ellenfelünk csak pontrúgásokból és az ezt követő lecsorgó labdákból veszélyeztetett. Csakúgy, mint a bajnokikon, Király Gábor irányításával nagyon jól muzsikált a védelmünk. Örvendetes az is, hogy David Williams egyre jobban érzi magát támadótársaival, nagyon jó helyen van nála a labda. Ugyanakkor még most sem sikerült teljesen akklimatizálódnia. Örülök annak is, hogy jó néhány fiatalnak is lehetőséget tudtam adni ­ gondolok itt Szőkére és Medgyesre ­ mindketten jól szálltak be.

 

 

Átigazolási hírek: bejelentések, tények, pletykák és nyilatkozatok egy helyen

 

 

FTC: továbbra sincs érdemi döntés szkenner-ügyben

 

  

Honlapunk szerkesztője edzőmeccs után jött rá, hogy „Fred Astaire” adta meg a végső lökést ahhoz, hogy édesapa legyen!

 

 

Értékelések a szerdai felkészülési meccsekről

 

Baloghnak vagy Kleinheislernek lesz nehezebb dolga?

 

 

Tizedik klubját keresi a 40-szeres válogatott futballista

 

 

Anyagi gondokkal küzd Dzsudzsák Balázs csapata?

  

 

Mbaye Diagne a Sporting játékosának vallja magát

 

 

A Juve és az Arsenal is figyeli, Doll a Fradihoz csábítaná

 

 

A magyar labdarúgás érdekében/védelmében üzentünk Szergej Balkánovicsnak és Ahmed Abdullah Szaharának 

 

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC