nb1.hu

Jól halad Pölöskei Zsolt rehabilitációja

Székesfehérvár - A futásokat már együtt végzi a csapattal.

A Videoton középpályásának ízületét decemberben megtisztították, az elmúlt időszakban Purger Szilárd, a csapat fizioterapeutája dolgozott vele, aki most beszámolt arról, hogy van Pölöskei Zsolt, és várhatóan mikor tér vissza.

 

 

– Pölöskei Zsoltnak decemberben volt egy előre eltervezett operációja, ami tulajdonképpen egy ízületi tisztítás volt, egy porcdarabot távolítottak el a bal térdéből. Erre egy korábbi sérülése miatt volt szükség. A beavatkozás jól sikerült, már a rehabilitációs fázis végéhez közeledünk. Az utóbbi időszak legfontosabb feladata az izom visszaszerzése volt. Éppen ezért ő nem a csapattal edzett, hanem külön foglalkoztunk vele.

 

fotó: vidi.hu

 

– Ma már ott tartunk, hogy a futásokat együtt végzi a többiekkel, a következő feladatunk pedig az, hogy visszatérjünk a mozgás hatékonyságára, hogy a bal lábában újra meglegyen az a tolóerő, ami fontos az ő számára. Ha minden jól megy, és nem jön közbe semmi, akkor legkésőbb a jövő hét elején ismét a csapattal tud majd edzeni Pölöskei Zsolt. Azt mindenképp ki kell emelnem, hogy nagyon jó hozzáállása van „Pölö”-nek, nagyon sokat dolgozott azért, hogy minél gyorsabban újra százszázalékos állapotba kerüljön – nyilatkozta a vidi.hu-nak Purger Szilárd fizioterapeuta.

 

 

Diagne hamarosan a Sportinghoz szerződik

 

 

Lisztes szerint Kleinheisler nagyobb karriert futhat be, mint ő egykoron

 

 

Az NB I-es csapatok szerdai felkészülési meccsei

 

 

A kiemelkedő bajnokságok szerdai mérkőzései

 

 

Werder: azzal számolnak, érkezik a remek magyar

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC