nb1.hu

DVSC: Bódi Ádám tavasszal gólokat vár magától

Debrecen – A Loki játékosát megviselte a sérülése.

Bódi Ádám őszi szezonja mozgalmasnak volt mondható, hiszen nemzetközi és bajnoki meccseket játszott a Lokival, emellett meghívták a felnőtt válogatott keretébe, sőt, a Feröer-szigetek elleni Eb-selejtezőn kezdőként kapott szerepet.

Bernd Storck szövetségi kapitány azt mondta, hogy tetszik neki a játékstílusom, ezért is hívott be – emlékszik vissza Bódi Ádám a klub honlapjának. – A Feröer elleni meccsen bizalmat szavazott nekem, de nem így képzeltem el a debütálásomat a felnőtt válogatottban. A meccs elején egy rossz lépés után megsérültem – mint később kiderült, a bokaszalagom részlegesen elszakadt -, ami zavart is a játékban. Sajnos emiatt a bajnokságban is ki kellett hagynom néhány meccset. Azért szomorú ez számomra, mert nem vagyok sérülékeny játékos, erre most éppen a válogatottban történik meg velem. Kicsit megviselt. A norvégok elleni szűk keretbe már nem tudtam bekerülni, de nagyon örülök, hogy kijutott a válogatott az Eb-re, és a fő célom tavasszal, hogy ismét magamra húzhassam a válogatott szerelését.

 

(fotó:dvsc.hu)

Bódi Ádám ezt követően beszélt a DVSC-TEVA őszi teljesítményéről. Elsőként a nemzetközi szereplésre tekintett vissza.

Az Európa-liga selejtezőjében indultunk, az első két meccsen, a Szutjeszka és a Skonto ellen mi voltunk a jobb csapat, amit a pályán be is bizonyítottuk. Jött a Rosenborg, egy minden téren erősebb klub, ennek ellenére azt mondom, ha hazai pályán, 1-0-s vezetésünknél jobban koncentrálunk, akkor akár nyerhettünk is volna. Több volt az itthoni meccsben, buta hibák után kaptuk a gólokat, ezért is volt fájó a vereség. A visszavágó elején is adódott előttünk lehetőség, ha mi szereztünk volna vezetést, akkor más lehetett volna a vége. Hibáztunk, az ellenfél rúgta a gólokat, és elúszott a továbbjutás. A nemzetközi szereplés kicsit rányomta a bélyegét a bajnoki rajtra. Aztán úgy tűnt, kiegyenesedtünk, jöttek az eredmények, de a végén megint megszakadt valami, voltak rosszul sikerült meccseink. Az utolsó meccs jól sikerült, az előttünk álló MTK-t vertük meg 3-1-re, de tavasszal mindenképpen több kell tőlünk.

A középpályás elmondta továbbá: a téli szünetben igyekszik kikapcsolódni és egy kicsit eltávolodni a focitól, hogy tavasszal újult erővel nekivághasson a küzdelmeknek. Sorait azzal zárta, hogy szeretne gólokat rúgni, mert ebben a szezonban még nem sikerült. Úgy gondolja, ha az első megszületne, utána már jönne a többi is.

 

Dr. Springer Miklós: különleges életút, széthúzás, jövőkép. A nagy sztorik mellett a Fradi ultrái is szóba kerültek.

 

 

Chelsea: José Mourinhót kirúgták!

 

 

Az MTK középpályását nézték ki maguknak az angyalföldiek

 

 

Ebben a két mezben játszik a válogatott az Európa-bajnokságon!

 

 

A Fradi játékosa Cristiano Ronaldóval találkozott!

 

 

Klubvébé: Suárez mesterhármasával döntős a Barca! De mennyire súlyos Messi vesegörcse?

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC