nb1.hu

Színes programokkal fokozzák a derbi-hangulatot

Budapest – A Groupama Arénában lesz ingyen sör és szaloncukor.

Szombat este 19.30-kor rendezik a Groupama Arénában a Ferencváros-Újpest derbit. A mérkőzésre kilátogató nézőket már 17.00-tól programok várják, többek között a stadion kivetítőjén követhető lesz az Európa-bajnokság csoportsorsolása – adta hírül a fradi.hu

 

 

Az első ezer belépőnek a klub egy-egy korsó sörrel kedveskedik, és még virslikupont is ad mellé, de aki erről lemarad, annak juthat az ajándék szaloncukorból, amit este hat óráig osztogatnak.  

 

fotó: fradi.hu

 

Délután öt és este hat óra között egy tippjáték lesz. A Ferencváros szurkolóinak meg kell tippelniük, hogy mely csapatok kerülnek a magyar válogatottal egy csoportba. A helyes megfejtést adók között egy Iphone 6-ot, valamint 10 darab, a Fradi válogatott játékosai által aláírt mezt sorsolnak ki. Akik nem találják el a csoport pontos tagjait, azok között 50 darab jegyet sorsolnak ki az áprilisi Derbire.

 

 

Ezen kívül nem maradhat el a „szelfizés” sem. Akinek meg nincs életnagyságú képe Böde Dániellel, Gera Zoltánnal, vagy Hajnal Tamással, azok pózolhatnak az életnagyságú fotófal segítségének köszönhetően. Természetesen a programok közül nem maradhat ki az arcfestés, a Fradi-Sas reptetése sem, és akinek túl sok felesleges energiája van, az kipróbálhatja a lövőerő felmérést is.

 

 

Új DVTK-stadion: ennek a hírnek nem fognak örülni a miskolciak! 

 

 

Újra a pályára lép a ZTE 2002-es bajnokcsapata

 

 

Döglégy, Szasza, Stohl és Havas élményei a Derbiről

 

 

Ingyen sört és szaloncukrot osztogatnak a derbi előtt

 

 

BL: Belga csoda, francia Ágyúdörgés Pireuszban – VIDEÓK

 

 

Fradi-Újpest: Ha meglesz a győzelem, nagy bulit csapunk!

 

 

Módosított sporttörvény, vége a szurkolók vegzálásának?

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC