nb1.hu

DVSC: még mindig nem írt alá Coulibaly. De tudni miért…

Debrecen – A támadó és az ügyvédje nagyon alaposak.

Mint arról beszámoltunk,  úgy volt, hogy múlt héten csütörtökön szentesítik az Adamo Coulibaly szerződtetésével kapcsolatos iratokat Debrecenben, majd hogy hétfőn aláír, csakhogy Coulibaly és ügyvédje még mindig vizsgálja kontraktust.

 

A dehir.hu újbóli érdeklődésére a DVSC-től azt közölték, várhatóan ma sem írja alá a szerződést a csatár. Tájékoztatásuk szerint Coulibaly nagyon alapos szeretne lenni, s ügyvédjével még vizsgálják a szerződésben foglaltakat. Azt így még nem tudni, mikor kerülhet sor az aláírásra.

 

(fotó:dehir.hu)

 

Mint ismert, a 34 esztendős csatár kontraktusa lejárt a francia Lens együttesénél, ahol nem hosszabbítottak vele, ezután szabadon igazolhatóvá, ingyen megszerezhetővé vált. Már szeptemberben is szóba került nagyerdei visszatérése, de később megszakadtak a tárgyalások közte és a klub között. Később azonban újra tárgyalni kezdtek, s a megbeszélések az utóbbi napokban fordultak célegyenesbe.

 

Adamo Coulibaly a Loki történetének egyik legsikeresebb csatára, volt olyan idény, melyben 20 gólt lőtt, amivel az NBI gólkirálya lett.  A DVSC-hez 2009-ben igazolt, három évvel korábban még egy hetedosztályú csapatban játszott, s a Peugeot gyárban éjszakai műszakos targoncavezetőként dolgozott. Debreceni évei alatt mindig ő lett a házi gólkirály.

 

Coulibaly 2013 nyarán szerződött a francia másodosztályban szereplő Lenshez, és csapatával feljutott az élvonalba. A Ligue 1-ben 33 találkozón jutott szóhoz, ezeken négyszer vette be az ellenfelek kapuját.

 

NB I: kevesebb csapat és tv-s meccs, átlagban több néző

 

A pótselejtező miatt halasztják a 15. fordulót – hivatalos

 

MTK: több mint hatmilliárd forintba kerül az új stadion

 

A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja

 

Szanyó megköszönte az Újpest és a Vasas drukkereinek is

 

Így nyugtatták a játékostársai Kabát Pétert – VIDEÓ

 

A Nagyecsed edzője a Fradi-szurkolónak üzent

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC