nb1.hu

Már nem Szanyó Károly a Vasas vezetőedzője?

Budapest – Edzőváltás történt a kieső helyen állónál. FRISSÜLT!

Mint ismeretes, Szanyó Károly, a Vasas szakmai stábjának a vezetője azt nyilatkozta a szombati, DVTK elleni vereség után, hogy keményen megtalálták a klub szurkolói, akik elégedetlenek a csapat teljesítményével.

 

 

Az nb1.hu több forrásból is úgy értesült, hogy Szanyó Károlyt az imént menesztette a Vasas vezetősége, de hivatalos bejelentés még nem történt. Próbáltuk elérni Vancsa Miklós ügyvezetőt a híreink miatt, de még nem sikerült felvennünk vele a kapcsolatot. Úgy tudjuk, mostantól Simon Antal, aki eddig vezetőedző volt, felel a szakmai munkáért a továbbiakban.

 

 

11:46: A Vasas vezetőit még mindig nem értük el. Más forrásokból úgy értesültünk, Simon Antal az őszi szezon végéig lett kinevezve. Úgy tudjuk, Szanyó már délelőtt elköszönt a csapattól.

 

 

12:02: a Vasas közleménye: „A döntés nem feltétlenül az igazságosság medrében zajlott, mert bár a csapat a nyáron csaknem 30 év után bajnoki címet nyert, és az NB I-ben gyakorlatilag minden mérkőzésre elmondható, hogy optikailag is egy jó szellemben, jó hadrendben felálló csapat futott ki hétről-hétre a pályára, de ki kell mondanunk, hogy ez az eredményességgel nem párosult, nem állt mellénk a szerencse. A tabellán a kieső, 11. helyen vagyunk, de meg kell próbálnunk megkapaszkodni. Egyelőre Simon Antal vezeti az edzéseket és felel a szakmai munkáért” – közölte Vancsa Miklós.

 

 

S. Z.

 

 

Nem újpesti cigány, hanem angyalföldi király! Gondolatok Szanyó Károlyról 

 

 

Magyar-norvég: Storck sajtótájékoztatója: halasztás lehet

 

 

Sebők Vilmos szerint álomsorsolás, hogy Norvégiát kaptuk

 

 

Így repült először a Groupamában az élő Fradi-sas! VIDEÓ!

 

 

A Paks elleni vereség után az Újpest-szurkolók feszült hangulatban beszéltek el a csapattal a busznál. Kabát és Balajcza nyilatkozott a történésekről

 

 

Eldőlni látszik, hol folytatja Joan Carrillo

 

 

A hétfői élő televíziós futballközvetítések

 

 

NB I: a 12. forduló összes gólja egy helyen

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC