ZTE-Vidi: Márton már a másik kispadra ül le - ELŐZETES

Az élet nagy rendező.

Forrás: molfehervarfc.hu

Az előző szezont Zalaegerszegen fejezte be a Fradi, ezt pedig ott kezdi, azonban Márton Gábor már a másik kispadon ül.

A ZTE az előző szezonban nagyon sokáig küzdött a bennmaradásért, de Márton Gábor vezérletével bent tudott maradni a csapat. Idén ez a feladat már Boér Gáborra vár, aki így nyilatkozott a meccs előtt:

,,Mindenki várta már a rajtot, hiszen bár rövid volt a szünet, ezekért a mérkőzésekért edzettünk a felkészülés alatt. Úgy gondolom, hogy a csapat a megfelelő szintre eljutott az elmúlt hetekben. Nem egyszerű a helyzetünk, rengeteg új játékos érkezett, kicserélődött a csapat, ennek ellenére abban bízom, hogy a hazai pálya előnyét is kihasználva sikeresek leszünk. Nagyon erős csapat érkezik hozzánk, a minőségi különbség az ő javukra megvan, de ezt szeretnénk kompenzálni a pályán a mentalitásunkkal és a játékunkkal. Bízom benne, hogy a minél nagyobb számú közönség az egész mérkőzés alatt mellettünk lesz és segíteni fogja a fiúkat, mi pedig boldog perceket és szombat estét tudunk nekik szerezni."

A Vidi ebben az évben már szeretne a Ferencváros előtt végezni, ehhez az első lépcsőfokot a ZTE jelenti. Márton Gábor számára igazán pikáns mérkőzés lesz, hiszen volt csapata ellen mutatkozik be az új klubja élén. Így nyilatkozott a meccs előtt:

,,Erre szokták mondani, hogy az élet nagy rendező. Mindjárt az első mérkőzésen oda térek vissza, ahol az elmúlt fél évben egy rövid, de nagyon szép időszakot töltöttem. A csapat azóta változásokon ment át, kicserélődött a keret. Felkészültünk a mérkőzésre, az edzéseken begyakorolt dolgokat szeretném viszontlátni a pályán. Bármennyire is szép időszakot töltöttem Zalaegerszegen, az érzelmeknek mostantól nincs helye. A MOL Fehérvár FC vezetőedzőjeként az a kötelességem, hogy az első fordulóban a Vidit győzelemre vezessem a volt csapatom ellen. Azt szeretném, hogy jó játékkal, jó mérkőzésen nyerjünk a Zalaegerszeg vendégeként.”

Legfrissebb híreink