ZTE: végre egy örömhír!

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ZTE FC

„A március 31-én megjelent, „A terhekből mindenkinek ki kell venni a részét” című cikkünkkel kapcsolatosan érkezett hozzánk egy pontosítás” - jelezte a zaol.hu, majd így folytatta: 

„Írásunkban megjelent, hogy a Volkswagen máris lépett, és felmondta a ZTE-vel kötött szerződését. A Spirit Auto Kft. evvel kapcsolatban azt közölte, hogy a világjárvány miatt kialakult helyzetben nem lehetséges a ZTE FC-vel tavaly szeptemberi megállapodásának teljesítése. A klub önhibáján kívül nem tudja teljesíteni a szerződésben vállalt reklámszolgáltatást, ám az új bajnoki szezonban a „Volkswagen helyi képviseletében a Spirit Auto Kft. és a ZTE FC sem zárkózik el a jövőbeni együttműködéstől.”

 

Mivel az nb1.hu is jelezte akkor a szomorú eseményt, úgy gondoltuk korrektnek, hogy az új, örömteli fejleményről is beszámolunk, annak ellenére, hogy ezt nem kérte tőlünk senki.

 

Mint ismeretes, a zalaiaknál is a kiadások csökkentésére készülnek a járvány miatt az elöljárók, miközben az a terv, hogy a jövő héttől újra edzene a csapat, hiszen több klub is tart már csoportos foglalkozásokat, ami óriási előny lehet majd a mérkőzések során. 

De kizárólag szakmailag, nem egészségügyileg.

Legfrissebb híreink