Waltner nem Mourinho, a bunyóról és Kádarról nyilatkozott

Kuttor is reagált a balhéra.

Forrás: paksifc.hu

Balhés jelenetek voltak a Vasas-Paks mérkőzés végén:

A meccs utáni sajtótájékoztatón Waltner Róbert így nyilatkozott: 

"Érdekes meccs volt, jó lett volna, ha azzal a mentalitással játszik a Vasas, ahogy a Kecskemét ellen, ám sajnos most felszívták magukat a hazaiak. A héten éreztem, hogy a Vidi elleni győzelem után benne voltunk a flowban. Szabó Bálint szép góljával szereztük meg a vezetést, meg is érdemelte, hiszen sokat fejlődik. Sajnos a gól után nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna, nem mentünk bele a párharcokba, mélyen védekeztünk. Vártam a félidőt, éreztem, hogy kell egy kis eligazítás. Akik beszálltak a meccsbe, hozzátettek a játékhoz, mentalitásban mindenképpen. Csapatban gondolkodom, nem egyénekben. Ha valaki rossz napot fog ki, jön a másik, és segít, most Papp Kristóf és Sajbán is segített, a fiatal Vas is jól szállt be. Azt gondoltam, hogy a végén Böde Dani győztes gólt szerez, sajnos ez nem jött be. Bízom benne, hogy lesz olyan meccs, amikor Dani csereként győztes gólt szerez."

A sajtótájékoztatón egyedül az NB1.HU kérdezett a paksi trénertől. Oldalunk Kádár szerepéről, valamint a meccs végén történt eseményekről érdeklődött:

"Nagyon sokat jelent Kádár a csapatnak. Rutinos játékos, olvassa a játékot, így nagyon hasznos játékosunk. Fölösleges beszélni, hogy mi volt a végén. Nem léptem be a pályára. Kicsit beleértem a labdába, azt hittem játékos vagyok még. Nem azt csináltam, mint Mourinho, aki belépett a pályára, és megállította a játékot" - fogalmazott Waltner.

Kuttor Attila is értékelt a meccs után, a Vasas edzőjét az NB1.HU és a Nemzeti Sport is kérdezte, Kuttor többek között a balhéról is elmondta a véleményét: 

Legfrissebb híreink