Visszatért Kispestre, de nem biztos, hogy marad

„A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy az előző szezont kölcsönben töltő játékosaink közül Hegedűs Márk (Dorog), Kovács Nikolasz (Balmazújváros) és Lukács Dániel (Újpest) is a Honvéddal kezdte meg a felkészülést a 2019–2020-as szezonra, a héten pedig újabb játékos csatlakozott a csapathoz.
 
Herjeczki Kristóf az előző idényben az NB II-ben bronzérmes Gyirmóttal labdarúgójaként szerepelt, a szezon 38 bajnokijából 37 mérkőzésen lépett pályára, átlagban több mint 81 percet volt pályán. Öt gól és három gólpassz fűződik a nevéhez, játékával pedig egyértelműen meghatározó tagja volt az együttesnek” – jelentette a Honvéd.
 
Az nb1.hu úgy tudja, a közlemény címrendszerében jelzett „Klubunkkal kezdte meg a felkészülést a középpályás” kitételnek fontos szerepe van, mert még egyáltalán nem biztos, hogy a tehetség Kispesten marad. Az új vezetőedző, Giuseppe Sannino mindenképpen szeretné felmérni a tudását, hogy milyen szinten lehet a gárda hasznára és csak utána dől el véglegesen a sorsa. Herjeczki iránt, mivel kiváló éve volt, az élvonalból, illetve a másodosztályból is van érdeklődés.

Legfrisebb híreink