Visszatérne Magyarországra a DVTK korábbi edzője?

Fernando Fernández a diósgyőriek szerepléséről is beszélt.

Forrás: dvtk.eu

A Diósgyőr ennek a szezonnak Fernando Fernándezzel vágott neki. A spanyol mesterrel nem jöttek az eredmények, így szeptemberben Feczkó Tamás váltotta Fernandót a piros-fehér klub kispadján. Feczkó kinevezése jó húzásnak bizonyult, hiszen a DVTK jelenleg az ötödik helyen áll a táblázaton.

Fernandóval a Nemzeti Sport készített egy interjút. A beszélgetésből kiderül, hogy az edző követi a magyar bajnokság eseményeit. A Diósgyőr szerepléséről is elmondta a véleményét.

"A legfontosabb, hogy nagyon örülök a DVTK remek szereplésének, Feczkó Tamás a Balmazújvárosnál és az MTK-nál jól dolgozott, jó, hogy Miskolcon is megszerették a szurkolók. A klub most más szempontok alapján építkezik, én úgy igyekeztem ütőképes csapatot összegyúrni, hogy nemigen volt lehetőségünk kész játékosokat vásárolni, próbáltunk a fiatalokra támaszkodni. Azóta változott a helyzet, de boldog vagyok, mert sok barátot szereztem Miskolcon, a szakmai stábból és a vezetőségből többekkel együtt dolgoztam, tudom, mennyire fontos nekik a csapat jó szereplése" - hangsúlyozta a tréner, aki úgy gondolja, a Ferencváros szerzi meg a bajnoki címet.

Fernandótól azt is megkérdezték, hogy visszatérne-e Magyarországra.

 

"Miért ne? Ismerem a játékosokat, a csapatokat, a közeget, ha megfelelő ajánlat érkezne, nem zárkóznék el a visszatéréstől" - szögezte le Fernando Fernández. 
 

Legfrissebb híreink