Vignjevics: Több pontot érdemeltünk volna

Az Újpest edzője értékelte a szezon első felét.

A hétvégén lezárult az OTP Bank Liga őszi szezonja. Már minden csapatnál kiértékelték a pontvadászat első felét, és most arra koncentrálnak, hogy kik távozhatnak az egyesületektől, illetve, kivel lehetne megerősíteni a keretet a tavaszi szezonra.
 
 
- Azt mondhatom, hogy elég vegyesek az érzéseim az eddigiekkel kapcsolatban. Voltak nagyszerű pillanataink, de ugyanakkor csalódást okozóak is. – kezdte a tréner. - Nem voltunk kiegyensúlyozottak, többször megmutattuk, hogy képesek vagyunk minőségi játékra, de volt néhány pillanat, amikor előre kellett volna lépnünk, de nem tettük.
 
- Jó helyről kezdhetjük az idény második felvonását, és bízom benne, hogy tanulni fogunk ezekből a dolgokból – tette hozzá Vignjevics. - Sajnálom, hogy csak ennyi pontunk van, szerintem többet érdemeltünk volna. Meg kell értenünk, hogy hol hibáztunk és miért nem vagyunk emiatt jobb helyen a tabellán. Általánosságban úgy látom, hogy a mutatott játékunk jobb volt annál, amit a jelenlegi bajnoki helyezésünk jelez. Ugyanakkor, ahogy elveszítettünk néhány pontot, az okozta ezt a helyzetet, és emiatt, ahogy az elején is mondtam, felemás a kép, a boldogságtól a kisebb elégedetlenségig elég vegyesek az érzéseim ez ügyben – zárta értékelését Vignjevics.

Legfrissebb híreink