Vignjevic újra ott lesz a kispadon a Puskás ellen - ELŐZETES

Hornyák szerint a dinamikusabb csapat lesz a nyerő.

Forrás: Puskás Akadémia

Felcsútra látogat ebben a fordulóban az Újpest, a Puskás Akadémia látja a lilákat vendégül.

A Puskás Akadémia eddig jól telesít a bajnokságban, jelenleg három pont a lemaradásuk a dobogó összes fokához képest. Az eddig gyűjtött 20 pontjukkal nincs veszélyben a helyezésük, viszont egy győzelemmel feljebb léphetnek a tabellán. Az előző fordulóban kikaptak az őket üldöző Honvédtól, egy másik fővárosi csapat ellen találnának vissza a győzelem útjára.

Hornyák Zsolt ez nyilatkozta a találkozó előtt:

„Támadó felfogású gárdával találkozunk, hiszen kollégám is ezt a filozófiát követi. A nézőket ki kell szolgálni, ez pedig csak bátor támadófutballal és gólokkal lehetséges. Remélem, a Honvéd elleni sikertelen találkozó után a csapat testben is lélekben is összeszedi magát, a fiúk hozzák magukat, és jó játékkal visszatérünk a régi kerékvágásba. Az Újpest a Ferencvároshoz, a Honvédhoz, a Fehérvárhoz hasonlóan komoly hagyományokkal rendelkező klub. Nagyon nagyra becsülöm őket, és bárhol is álljanak a tabellán, nagy tisztelettel, alázattal és odafigyeléssel készülünk a mérkőzésre, amelyen természetesen győzni akarunk. Aki dinamikusabban játszik az lesz a nyerő, s remélem, ezek mi leszünk.”

A lila-fehér együttes eddigi szezonja meglehetősen hullámzó. 14 pontjuk van eddig a bajnokságban, ezzel a hetedik helyet birtokolják. A legutóbb az utolsó Kaposvár vendégeként tudtak nyerni, így valamennyire lendületben van a csapat. Közvetlenül nem fenyegeti őket a kiesés, azonban egy győzelem sokat segíteni rajtuk, hogy helyeket tudjanak előre lépni.

A Kaposvár ellen nem lehetett ott a kispadon Nebojsa Vignjevic, akinek a hátával vannak problémák. Így nyilatkozott a jelenleg állapotáról:

„Köszönöm az érdeklődést, sajnos ez ilyen, frontokra mindig rosszabb, kell pár nap pihenés, de nyugodtan mondhatom, most már sokkal jobban vagyok, készen állok a Puskás elleni mérkőzésre.”

Legfrissebb híreink