Vidi-Fradi: harcosok! - videók

Közelebb a Fradihoz, távolabb a Lokitól a győztes.

Forrás:

18. forduló
MOL Vidi - FTC 2-1 (1-1)
MOL Vidi: Kovácsik - Nego, Vinícius, Juhász, Stopira - Nikolov, Hadzic, Pátkai - Kovács I. - Hodzic (Huszti, 86.), Milanov (Scepovic, 63.)
FTC: Dibusz - Lovrencsics G. (Csernik, 16.), Blazic, Otigba, Heister - Sigér, Leandro (Finnbogason, 81.) - Varga R. (Bőle, 45+4.), Petrjak, Gorriaran - Lanzafame
Gól: Hodzic (30.), Scepovic (67.), ill. Petrjak (37.) 
Sárga lap: Kovács (9.), Hadzic (16.), Milanov (63.) ill. Leandro (53.), Bőle (63.)
 
 

Már mutattunk videókat arról, milyen keményen kezdődött a mérkőzés, valamint Varga Roland sajnálatos sérüléséről is, akit kórházba kellett szállítani, de ismét megmutatjuk a felvételeket.
 

A találkozó tehát nagyon keményen, férfiasan, szenvedélyesen kezdődött és a végéig megmaradt a tűz a pályán lévőkben. A játékosok nem kímélték egymást és magukat sem, pillanatra nem alibiztek, hanem az elsőtől az utolsó pillanatig mindent megtettek azért, hogy győzelemhez segítség a csapatukat.
 

Igazi harcosok voltak mindannyian!
 
Foci is volt, nem is akármilyen, mert voltak remek, emlékezetes jelenetek. A Fradi dolgát nehezítették a kényszerű cserék és az is, hogy kétszer hátrányba került. Az egyenlítő gól és a hazaiak második találata is szép támadás, szép alakítás végén született.
 

Ez a két gárda tényleg kiemelkedik a mezőnyből, hatalmas csata lesz a felek között a bajnoki aranyért. 
 
Győzelmének köszönhetően a Vidi 5 pontra megközelítette az éllovas Fradit és 4 egységgel lépett el a harmadik Debrecentől.
 

Az év rangadója méltó zárása volt a 2018-as évnek!
 

Legfrissebb híreink