Vegyszeres pályakezelés: cserélt a Kisvárda és az Újpest

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Kisvárda

ÍME, A KISVÁRDA BEJELENTÉSE:

"Klubunk kérésére, az Újpest FC hozzájárulásával és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának jóváhagyásával felcseréltük az eredetileg Kisvárdára kiírt, 9. fordulóbeli mérkőzésünk pályaválasztói jogát. A mérkőzést így változatlan időpontban, 2022. október 1-jén 14.30-tól Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban játsszuk le.

Azért kértük a pályaválasztói jog felcserélését, mert a Várkerti Stadion küzdőterének talaja jelenleg nincs olyan állapotban, hogy azon korrekt körülmények között lehessen mérkőzést rendezni. Ennek oka, hogy a nyári időszakban a nemzetközi kupakötelezettség miatt a pálya kezelői nem tudták elvégezni azokat a szükséges és tervezett munkálatokat, amelyeket a mostani válogatott szünet idejére halasztottunk. Jelenleg is tart a pálya vegyszeres kezelése és a gyepszőnyeg szellőztetése, a játéktér azonban nincs olyan állapotban, hogy a jövő hét végére kiírt bajnoki mérkőzést megrendezhessük rajta.

Az Újpest FC vezetősége támogatta a kezdeményezésünket, hogy a mérkőzésre korrekt talajviszonyok mellett, a pályaválasztói jog felcserélésével, az ő otthonukban kerüljön sor. Sportszerű gesztusukat ezúttal is köszönjük!

Mindez azt is jelenti egyben, hogy a két csapat 20. fordulóban, eredetileg Újpestre kiírt mérkőzésének a kisvárdai Várkerti Stadion ad otthont. Annak a meccsnek még nincs pontos időpontja, a február 17-19-i hétvégén kerül majd rá sor.

Az Újpest FC elleni, eredetileg hazai mérkőzésre érvényes belépők értékesítése napok óta szünetel, viszont az eddig megváltott belépők egyrészt érvényesek lesznek a 20. fordulóban kiírt immár hazai mérkőzésre, de aki úgy dönt, hogy visszaváltja, arra is lehetősége van a Csillag utcai szurkolói shopban – hétfőtől."


9. FORDULÓ
Október 1.

14.30: Újpest–Kisvárda
20. FORDULÓ
Február 18.

Kisvárda–Újpest
31. FORDULÓ
Május 13.

Kisvárda–Újpest
 

Legfrissebb híreink