Újpest-Paks: hatalmas gól, Böde mindenhol

Feszült volt a vége.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

ÚJPEST-PAKS 1-1

Nagyjából egy hónap után ismét egy erősek mondható kerettel állt ki az Újpest a Paks elleni meccsre, mint ismert a lila-fehér csapatot nagyon megviselte a koronavírus. Egy nagyon szemfüles gól révén a fővárosi klub meg is tudta szerezni a vezetést, sokáig úgy is tűnt, hogy otthon tartja mind a három pontot. Azonban a végén jött a dráma, hiszen Ádám Martin a 91-ik percben egalizálta az állást. A meccs legvégén Böde Dániel, aki elől és hátul is kiváló teljesítményt nyújtott, kiharcolt egy tizenegyest, ám a játékvezető másképp ítélt. A visszajátszások alapján úgy tűnt, hogy a bírónak van igaza.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: BÖDE DÁNIEL

Kiválóan futballozott az egész mérkőzésen, mind a támadásokból, mind a védekezésből kivette a részét, klasszis teljesítményt nyújtott. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: LENZSÉR LECSERÉLÉSE

Lenzsér Bencét már az első félidőben lecserélte Bognár György, ám nem sérülés miatt. Kapott egy sárgát és fenn állt a veszélye annak, hogy kiállítsák. Ezt vette észre a Paks trénere és belenyúlt a meccsbe.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

68. perc: Beridze a saját térfeléről indulva remekül észrevette, hogy Hegedüs kinn állt a kapujából, majd 40 méterről alábökött és a hálóőr felett a kapuba esik a labda. 1-0

90+1. perc: Nagy a bal oldalról adott középre, ám Bede fejesét bravúrral védte Pajovics. Azonban a felszabadítás nem sikerült, így Ádám Martin négy méterről a kapuba lőtt. 1-1

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő körben az Újpest a Budafok vendége lesz, míg a Paks a Vidit látja vendégül.

JEGYZŐKÖNYV:

Újpest FC-Paksi FC 1-1 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, zárt kapus, v.: Csonka
Újpest FC: Pajovic - Kastrati, Kutrumpisz, Baosic, Antonov - Onovo, Csongvai - Simon K. (Beridze, 62.), Mitrovic, Perosevic - Tallo (Bacsa, 86.)
Paksi FC: Hegedüs - Lenzsér (Bertus, 39.), Böde, Gévay - Kulcsár D. (Nagy R., 77.), Balogh B., Bognár I. (Haraszti, 77.), Szabó J. - Sajbán - Ádám, Hahn (Vas, 56.)
gólszerzők: Beridze (68.), illetve Ádám (91.)
sárga lap: Perosevic (37.), Onovo (49.), Tallo (86.), illetve Lenzsér (19.), Gévay (80.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ:

Legfrissebb híreink