Újpest-Budafok: hihetetlen bravúrok - videó

Csizmadia Csabának kellemes gondjai vannak.

Forrás:

A Budafok együttese szerdán az Újpest otthonában 2-0-s vereséget szenvedett. Csizmadia Csaba csapatában parádézott Bese Balázs, a 22 esztendős kapus például egy tizenegyest is hárított. Az M4 Sport összeszedte a budafoki hálóőr fantasztikus hárításait, íme a Bese-parádé:

Besének egyébként ez volt karrierje második NB I-es mérkőzése. Az élvonalban az előző héten a Kisvárda elleni összecsapáson esett át a tűzkeresztségen, a debütálása 2-0-s győzelemmel végződött. Ekkor egyébként Póser sérüléssel bajlódott, így jutott szóhoz Bese.

Csizmadia Csabának jelenleg kellemes gondjai vannak, hiszen Póser teljesítményére sem lehetett panasz eddig, de Bese is meghálálta a bizalmat. Az nb1.hu az Újpest elleni meccs után megkérdezte Csizmadiát, hogy ki őrzi a folytatásban a Budafok kapuját.

"Póser Dániel már ezen a mérkőzésen is visszatérhetett volna, de Balázs az elmúlt két meccsen bizonyított. Mindkét kapusnak fontos a bizalom, Balázs meghálálta ezt. Nem lesz könnyű dolgom, de hála az égnek, hogy ilyen nehézségeink vannak" - válaszolta nekünk Csizmadia Csaba.

Mit orvosolt az Újpest edzője? Ki lesz a Budafok kapusa? - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink