Újabb Bognár csatlakozott a Paks első csapatához

Bevették a válogatott főhadiszállását.

Forrás: Paksi FC

Bognár György vezetésével szárnyalt az ősszel a szakember kinevezése után a Paks. Bognár egyik legfőbb segítője a szakmai stábban egyik fia, ifjabbik Bognár György volt, másik meg a pályán a másik fia, a karmesteri szerepkörben Bognár István. 

A Paks ma megkezdte az edzőtáborozását Telkiben (a magyar válogatott főhadiszállásán), a kerettel tartott a fiatal Bognár Dávid is, aki eddig az NB III-as csapat tagja volt, a klub saját nevelésű játékosa, de csak névrokona az előbb említett Bognáréknak.

ÍME, A PAKS BEJELENTÉSE:

„Játékosaink a hétfő reggeli, 10:00-s paksi indulást követően még 12:00 előtt megérkeztek Telkibe, ahol - mint azt korábban jeleztük már - a következő majd’ egy hétben edzőtáborra kerül sor. A következő napok programja tehát megannyi tréninggel van teletűzdelve, és három felkészülési mérkőzésre is sor kerül. 

„Ilyenkor jó kiszakadni egy kicsit az otthoni környezetből, jó együtt lenni a többiekkel. Ugye össze vagyunk zárva, így még jobbá formálódhat az amúgy is nagyszerű csapatösszhang. Ezekben a táborokban jobban oda tudunk figyelni az étkezés és terhelés megfelelő elosztására. Csak a futballal foglalkoznunk, minden mást - amennyire tudunk - kizárunk, ezek a napok sokat jelentenek a felkészülésben. Lesznek napok, mikor többet is edzünk, és ugye ott a szerda, amikor a múlt szombatihoz hasonlóan szintén kettő edzőmeccset játszunk, csak most más ellenfelek ellen. Véleményem szerint az előző egy hét, majd az itt töltött hat nap, végül pedig az ismét otthoni egy hét teljesen elegendő lesz, hogy újra felpörögjünk a bajnoki szintre, és várjuk a Diósgyőrt otthonunkban” - nyilatkozta Gévay Zsolt.

Telkibe utazó keret: Papp Kristóf, Hahn János, Böde Dániel, Nagy Richárd, Szakály Dénes, Bertus Lajos, Sajbán Máté, Lorentz Márton, Balogh Balázs, Holczer Ádám, Kulcsár Dávid, Ádám Martin, Bognár István, Szabó János, Gévay Zsolt, Haraszti Zsolt, Osváth Attila, Rácz Gergő, Lenzsér Bence, Hegedüs Lajos, Szendrei Ákos (NBIII), Forgács Dániel (kölcsönből vissza), Debreceni Ákos (NBIII), Szabó Bálint (kölcsönből vissza), Görög Gergő (NBIII), Bognár Dávid (NBIII), Gyurkits Gergely (NBIII), Ribár Milán (NBIII) 

Edzőmérkőzések
2021. január 13. Nyíregyháza Spartacus FC  - PAKSI FC
2021. január 13. Budaörs  - PAKSI FC
2021. január 16. Vasas FC  - PAKSI FC”
 

Legfrissebb híreink