Új edző a Vidi kispadján, Feczkó még eltiltását tölti - ELŐZETES

,,Az egész eltiltásban az volt a legrosszabb, hogy nem tudtam a csapattal és a szurkolókkal ünnepelni."

Forrás: Székesfehérvár

Két idegenbeli meccs után tér haza a DVTK, az új edzővel felálló Vidit fogadja haza pályán.

Összekapta magát a az elmúlt időszakban a Diósgyőr, nem fenyegeti már őket közvetlenül a kiesés. A bajnokságban eddig 16 pontot gyűjtöttek, ez jelenleg a 8. helyre elég. Az előző fordulóban az Újpest vendégeként tudtak nyerni, de az eheti feladatuk sem lesz könnyű, hiszen az edzőváltáson átesett Fehérvárt fogadják.

A kispadra még nem tér vissza Feczkó Tamás, aki még az eltiltását tölti, így nyilatkozott:

,,Egyrészt mindig nehéz egy edzőnek, ha nem lehet a csapata mellett, másrészt viszont  jó volt a lelátó tetejéről látni, mennyire szervezetten játszottak a fiúk. Kis túlzással egy percig sem kellett izgulni Angyalföldön. Működött a mérkőzés előtt kitalált taktika, és ez a legfontosabb, mert a legjobb ötlet is csak annyit ér, amennyi abból megvalósul a pályán. A játékosok átérezték, hogy a sérülések, eltiltások, betegség miatt milyen nehézségeink vannak, még ha nem is beszéltünk kifelé erről. Tudták, hogy száz százalékot kell nyújtani a siker érdekében, amit meg is tettek. Nagyon sokat dolgoztak a srácok a győzelemért, de rajtuk kívül a stáb összes tagja kivette a részét a sikerből. Az egész eltiltásban az volt a legrosszabb, hogy nem tudtam a csapattal és a szurkolókkal ünnepelni."

A Vidi múlt héten csúnya pofonba szaladt bele a Puskás ellenében. Azóta távozott a kispadról Nikolics, a helyét Joan Carrillo vette át. Szükségük van a győzelemre, ha versenyben akarnak maradni a a bajnoki címért folytatott versenyben.

Carillo ezt üzeni a szurkolóknak:

,,Először is, egy egész élet nem elég ahhoz, hogy viszonozni tudjam azt a rengeteg szeretetet, amit kaptam és kapok tőlük. Amikor itt dolgoztam és azóta is. Amit viszont meg tudok tenni, az az, hogy a csapattal együtt keményen dolgozunk, jó eredményeket érünk el és ezáltal a szurkolók büszkék lehetnek ránk. Ránk, a klubra, és magukra, hogy ennek a családnak a tagjai. Szeretném, hogy azt mondhassák, olyan csapatuk van, amelyik szervezett, amelyik támadófocit játszik, és amelyikre igazán büszkék. Ez a célom, azért jöttem vissza, hogy ezt együtt elérjük!"

Legfrissebb híreink