Trollkodik az nb1.hu: honnan ismerjük az élvonalbeli edzőket?

Magyarország - Vámos, évfolyamtárs, útitárs, IT-fejlesztő és melegburkoló a kispadokon.

Forrás:

 

Egyesek szerint a humor (akármilyen is az), védekezési mechanizmus minden olyan negatív dologgal szemben, amikkel az élet sújtja az embereket.

 

A humort mindenki szereti, élvezi, ameddig nem róla szól.

 

A humor, az internet világában, elsősorban a mémeket és a trollokat jelenti. Egyik sem kegyelmez a célalanynak, viszont az „egész világ nevet” miattuk.

 

Kettős játék tehát, a sajtó világában az angolszász az, amelyik a legbevállalósabb ebből a szempontból. Az angol és az amerikai sajtó kőkemény, nem ismer kegyelmet akkor sem, ha oknyomozást kell folytatni, ha humorosan kell tálalni az eseményeket és akkor sem, ha gúnyt kell űzni a másikból.

 

Arrafelé ez már bőven elfogadott.

 

A humorról tudni kell, hogy minden hatalom fél tőle. Igazából nem is fél, hanem reszket! Mert a viccek és az öröm tömegek megmozgatására, fanatizálására képes.

 

Az nb1.hu újít: két vendégszerző munkáját tesszük közzé, amelyet nem tesznek majd egykönnyen zsebre az érintettek. Meg azok sem, akik alkalmazzák őket. Felkészültünk a támadásokra, de előre jelezzük: a sajtó, akárcsak a foci, a nézőkért/olvasókért van. Utóbbi a szórakoztatásért, előbbi a tájékoztatásért felel. Mindkettő elválaszthatatlan része az életnek, ráadásul a sajtótermékeknek mindkettőből jeleskedniük kell.

 

Jöjjön tehát a Kollár Dániel által küldött móka:

 

MINTHA MÁR LÁTTAM VOLNA

 

A Mennyei 12 hadvezérét hétről hétre látjuk a kispadoknál őrjöngeni. De biztos, hogy ott találkoztunk velük először?

 

 

Urbányi István - Gyirmót

 

Urbányi az évfolyamtárs a főiskoláról, aki a negyedik szemeszterben elvitte a csajodat, majd évekkel később rossz érzések nélkül felhív egy mlm-es életbiztosítással.

 

 

 

Thomas Doll - FTC

 

Doll az útitárs a görögországi buszos körúton, aki indokolatlanul sok tusfürdőt és műanyag étkészletet rak el a hotelekből.

 

 

 

 

Vaszilisz Teodoru - MTK

 

Teodoru a melegburkoló cég tulajdonos, aki kapcsolókat lopat a melósaival az általános iskola tornatermének felújítása alatt.

 

 

 

Nebojsa Vignjevic - Újpest

 

Vignjevics az IT fejlesztő, aki amit tud, HD pornóval tesztel.

 

 

 

Marco Rossi - Honvéd

 

Rossi a szintetizátoros, aki fejelt már le embert amiatt, mert az szólt, hogy vége van a menyasszonytáncnak.

 

 

 

Csertői Aurél - Paks

 

Csertői a törzsvendég a kocsmában, aki a harmadik Royal után még ma is elszomorodik, amikor megfordul és nincsenek ott a gyümölcsgépek.

 

 

 

Mészöly Géza - Haladás

 

Mészöly a nagyközségi televízió sportriportere, akinek megszüntették a sport rovatát.

 

 

 

Leonel Pontes - Debrecen

 

Pontes a szállítmányozó, aki fiktív számlákkal húz le extra üzemanyag költséget a főnökétől, majd az ígéretével ellentétben nem felezi azt a benzinkutassal.

 

 

 

Berg Henning - Videoton

 

Henning a vagyonos földbirtokos család fekete báránya, aki gazdasági egyetem helyett egy metál zenekar roadja volt négy éven át. Később drogprevenciós előadóként tűnt fel.

 

 

 

Michael Oenning - Vasas

 

Oenning a testnevelő tanár, aki aranyifjúként él a felesége apjának tüzéptelepéből, passióból pedig sílécekkel seftel télen.

 

 

 

Horváth Ferenc - Diósgyőr

 

Horváth a régi basszeros az alternatív rock zenekarban, akinek egyszer eltörték a kezét egy vissza nem vitt erősítő miatt, minek hatására pop producer lett.

 

 

 

Pintér Attila - Mezőkövesd

 

Pintér a vámos, aki egy nyelven sem beszél.

 

Legfrissebb híreink