Tovább szedi áldozatait az MTK vírusa

A vezetőedző is reagált az MLSZ döntésére.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az MTK kérvényezte Haladás elleni hétvégi mérkőzésének elhalasztását, mivel a csapatot leterítette lábáról egy vírus, de az MLSZ ezt nem engedélyezte. Így Lucsánszky Tamás vezetőedzőnek megmaradt játékosait összeszedve kell bizonyítani az elmúlt hetekben hamvaiból feltámadó gárda ellen.
 
A tréner a klub honlapjára készített videóban elárulta, hogy a csapat fele kapta el eddig a vírust, még a mai napon is volt, akin jelentkeztek a tünetek. Egy mosoly kíséretében pedig hozzátette: „Így nézünk ki. Semmi probléma nincs ezzel, azon kívül, hogy meg kell oldani.”
 
A mérkőzésre viszont nem igazán tudtak készülni, minden edzésen máshogy néztek ki, így még azt sem igazán tudja a tréner, kik kerülnek majd a csapatba. A tőlük telhető legtöbbet viszont megtették, és meg is teszik. Azoktól, akik pályára lépnek majd maximális koncentrációt kér a tréner, és remélik, sikerrel tudják venni a mérkőzést. „Azok, akik a hétvégén kifutnak a pályára, az lesz az MTK a Haladás ellen” – hangsúlyozta.
 
Az MLSZ-hez benyújtott kérvényről elmondta, hogy az utolsók között van, akik bármilyen helyzetben ilyen kérelemmel állnának elő, de az egészségügyi stábbal úgy látták, most meg kell lépniük. Hozzátette, megértik és elfogadják a döntést, hiszen a másik 11 csapatot is érinti a történet. Odafigyeléssel meg tudják oldani a helyzetet.

Legfrissebb híreink