Tovább javított a rekordján a Ferencváros

Hivatalos bejelentés.

Forrás: fradi.hu

ÍME, A FERENCVÁROS BEJELENTÉSE:

,,Férfi labdarúgócsapatunk értéke kevesebb, mint fél év alatt 6 millió euróval nőtt.

Sergei Rebrov csapata tovább javítva az általa tartott magyar rekordot, már 30,7 millió eurót ér a mértékadó Transfermarkt portál szerint. Csapatunk az ősz elején, a Bajnokok Ligája selejtezők idején - amely során búcsúztatta a svéd bajnok Djurgardent, az 51-szeres skót győztes Celticet, a horvát sztárcsapat Dinamo Zagrebet és a norvég bajnok Moldét- valamivel több, mint 24 millió eurót ért.

A selejtezős sikerek mellett az előző félévben Dibusz Dénesék sorra aratták a győzelmeket a hazai pontvadászatban, míg a Bajnokok Ligájában – ahová 25 év után jutott el a Fradi – a Dinamo Kijev elleni pontszerzéssel a csapatnak az utolsó fordulóig reális esélye volt, hogy tavasszal az Európa Ligában folytathassa a nemzetközi kupaszereplést, emellett másodpercek választották el egy világraszóló, bravúros pontszerzéstől az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót a soraiban tudó Juventus otthonában.

Ennek a remek teljesítménynek köszönhetően, kevesebb, mint fél év alatt férfi labdarúgócsapatunk piaci értéke több, mint 6 millió euróval növekedett.

Ha megnézzük játékosaink értékét itt is többen megdöntötték saját rekordjukat. Például kapusunk, Dibusz Dénes, aki átlépte a kétmillió eurós határt, jelenlegi értéke 2,2 millió euró. Mellette további tíz játékosunk, Lasha Dvali, Abraham Frimpong, Marcel Heister, Botka Endre, Gera Dániel, Ihor Haratin, Aissa Laidouni, Tokmac Nguen, Myrto Uzuni és Roko Baturina is megdöntötte korábbi csúcsát. 

A legnagyobbat ukrán válogatott középpályásunk, Ihor Haratin értéke növekedett, ugyanis ő októberben még 1,8 millió eurót ért, míg a legutóbbi frissítéskor 2,5 millió euróra taksálta a Transfermarkt, azonban így sem ő a legértékesebb játékosunk, mivel Tokmac Nguen 2,5 milliós értéke is megnőtt, aki így jelenleg 2,8 euróval maradt a klub legértékesebb játékosa."

Legfrissebb híreink