Torghelle Sándor elárulta, meddig játszana még

Az FTC csatárairól is említést tett.

Forrás:

Szerencsére van egy pár emblematikus rangadója a magyar labdarúgásnak, ezek közé tartozik az MTK és a Ferencváros egymás elleni csatája. Hétvégén ismét lesz Örökrangadó, a Nemzeti Sport a mérkőzés kapcsán a kék-fehérek legismertebb játékosát, Torghelle Sándort kérdezte meg.
 
Torghelle, már csak a posztja és a múltja miatt is, teljesen jogosan beszélt a zöld-fehérek csatárairól. Mint elmondta: „A Fradinak „hosszú” a kerete, minőségi játékosok ülnek még a kispadján is. Meglehetősen kellemes probléma egy edzőnek, ha azon kell gondolkodnia, Böde Dániel, Davide Lanzafame vagy Mikalaj Szihnyevics kezdjen-e támadóként.”
 
Az MTK egyébként gondokkal küszködve várja a rangadót és ezt már vasárnap, a másik nagy hagyományokkal rendelkező, Újpest elleni fellépése után megírtuk. Deutsch Bencére várhatóan 3-4 hetes kihagyás vár, Kanta József kisebb izomsérülés miatt nem léphetett pályára, míg Ulysse Diallóra és Schön Szabolcsra betegség miatt nem számíthatott Feczkó Tamás vezetőedző, míg Baki Ákos és Patrick Ikenne-King műtét után lábadozik. 
 
A felsoroltak többsége miatt állította azt Torghelle, hogy ők nem tudnak úgy felállni majd szombaton, ahogy szeretnének, és ez annak ellenére is igaz, hogy Gengeliczki Gergő eltiltása lejár.
 
Torghelle egyébként beszélt a folytatásról is. A nyáron lejár a szerződése, de kijelentette, egy évet még mindenképpen szeretne játszani utána.
 
Azt ugyan nem mondta, melyik csapatban és hol, de nyilván az MTK az az élvonalbeli klub, ahol a legkézenfekvőbb, hogy ezt megteheti.
 

Legfrissebb híreink