Topolyán folytatja a diósgyőri edző - HIVATALOS

Több bejelentést is tett a DVTK.

Forrás: DVTK

ÍME, A DVTK BEJELENTÉSEI:

"Vég Csongor távozik
Távozik Diósgyőrből a DVTK tartalék csapatának vezetőedzője, Vég Csongor, aki két esztendőn keresztül az első csapat másodedzőjeként is erősítette a klubot. Vég Csongor 2018 nyarán érkezett Diósgyőrbe. A jövőben a topolyai TSC Labdarúgó Akadémia szakmai vezetője lesz. 

Távozik Tóth Barnabás
Távozik a DVTK labdarúgó csapatától Tóth Barnabás, aki tavasszal a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC csapatában szerepelt kölcsönben. Tóth Barnabás 2017 nyarán érkezett Diósgyőrbe, 25 NB I.-es mérkőzésen öltötte magára a DVTK címeres mezét, egy gólt fűződik a nevéhez.

Öt játékos távozik a tartalék csapatból
  
Óvári Zsolt
2017-ben lett a Diósgyőr játékosa, a 2018/2019-es szezonban Balmazújvárosban szerepelt kölcsönben. 25 NB I.-es mérkőzésen 4 gólt szerzett.

Ternován Patrik 2009 óta volt a DVTK labdarúgója, a 2018/2019-es szezonban Balmazújvárosban szerepelt kölcsönben. 13 alkalommal öltötte magára a DVTK címeres mezét a legmagasabb osztályban, gólt nem szerzett.

Boros Gábor 2012-ben érkezett Diósgyőrbe, egy kazincbarcikai és egy budafoki kölcsönkitérőt leszámítva végig a DVTK játékosa volt. Hat NB I.-es meccsen lépett pályára, egy gólt szerzett.

Bánhegyi Donát 2008-ban lett a DVTK labdarúgója, egyetlen alkalommal sem lépett pályára az NB I.-ben.

Mertse Ábel 2016-ban lett a DVTK játékosa, egyetlen alkalommal sem lépett pályára az NB I.-ben."

Legfrissebb híreink