Tokmac elárulta, miért marad a Fradiban - reakció

Nagy álmáról is beszélt.

Forrás: fradi.hu

Az utóbbi időben több csapattal is összeboronálták Tokmac Nguent, ennek ellenére kedden eldőlt, hogy a futballista a Fradiban marad, mivel meghosszabbította a szerződését. A részletekről itt olvashatnak bővebben.

A bejelentés után Tokmac így nyilatkozott:

"Nagyon boldog vagyok! Könnyű volt meghozni a döntést, hiszen az ösztöneimre hallgattam. Ez a családom, a csapatom, több, mint három éve itt játszom, és nagyon örülök, hogy maradtam. A legnagyobb motiváció az volt, hogy tudtam, ez a klub mindent megtesz azért, hogy újra különleges sikereket érjünk el. Az elmúlt szezonok során ez mindig így volt. Minőségi, jó csapatunk van, amellyel azt gondolom, ismét jöhetnek a szép eredmények. Fontos szempont volt a maradásomat illetően, hogy a kisfiam Magyarországon született, a családom nagyon jól érzi magát itt. Mindenki imádja Budapestet, nagyon boldogok vagyunk itt. Nem lehet kérdés, a legnagyobb célom a következő szezonban a BL csoportköre. Ez az álmom. Úgy vélem, elérhető cél ez a csapat számára is, de meg kell küzdenünk érte. Ezen leszünk!" - fogalmazott a Ferencváros egyik húzóembere.

Tokmac új szerződése a hírek szerint 2025 nyarán fog lejárni. A futballista értékét a Transfermarkt 2,2 millió euróra becsüli. Tokmac az NB I-ben eddig 102 meccsen lépett pályára, a fellépései során 32 gólt szerzett. 

Legfrissebb híreink