Titkos recepttel a Fradi ellen

Félre a barátsággal!

 

Az NB I hétvégi fordulójában a Mezőkövesd a Ferencvárossal csap össze. A matyóföldi alakulat meglepetésre készül a listavezető ellen.

 

"Alapvetően minden hétvégére ugyanúgy készülünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha a listavezetőről beszélünk. Fontos, hogy saját magunkra figyeljünk. Fejben, taktikailag és fizikálisan is remek állapotban vagyunk, megteszünk mindent, hogy meglepjük a Fradit. Ettől függetlenül tudjuk, hogy a zöld-fehérek ellen mindig más játszani. Nem véletlenül vezetik a tabellát, de nekünk az a dolgunk, hogy itthon tartsuk a három pontot" - fogalmazott a klub honlapjának a találkozóról Silye Erik, a kövesdiek játékosa.

 

"Nagyon remélem, hogy tényleg telt ház lesz. Nyilván mindenki másképp éli ezt meg, de nekem óriási motivációt jelent ha sok szurkoló látogat ki. Azt gondolom, hogy az igazi futballhoz nélkülözhetetlen az a hangulat, amit a drukkerek képesek teremteni. Ilyen alkalmakért érdemes játszani. Kicsit elcsépelt, de nagy igazság: a nézők a tizenkettedik játékosok" - mondta a Fraditól kölcsönben Kuttor Attiláéknál lévő hátvéd, aki hozzátette: "Érdekes dolog, de én olyan vagyok, hogy arra a hétre teljesen félre rakom a barátságot. Nem szeretek meccs előtt az ellenfél játékosaival beszélni. Majd a lefújás után!"

Legfrissebb híreink