Thomas Doll egy fenomént látott a pályán

Budapest - A Ferencváros edzője ezúttal csapata morális tartását dicsérte.

Forrás:

A Ferencváros szombaton 5-2-re legyőzte a Vasast a bajnokság 8. fordulójában, így Thomas Doll vezetőedző alatt is kissé stabilabb lett a kispad. A zöld fehérek mestere a fradi.hu oldalnak így értékelte a győzelmet.

"Jó meccset láttunk a csapattól, nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltuk magunkban a morális tartást, hogy kétszer is visszajöjjünk hátrányból. A meccs elején nehezen találtunk önmagukra, lehetett érezni, hogy új játékosok, illetve sérülésből visszatérő labdarúgók voltak a pályán, akiknek rá kellett találniuk a ritmusukra. Aztán percről percre egyre magabiztosabbak lettünk, és a második játékrészben már nagyszerűen játszottunk. Láthattuk, hogy pár fontos játékos visszatérésével, a lehetőségek növekedésével teljesen máshogy néz ki a Ferencváros játéka, mint az elmúlt hetekben. Jó volt látni, hogy egységesek voltunk. A Vasas elleni olyan teljesítmény és eredmény volt, amire építhetünk"

"Varga Roland egy igazi fenomén. Az első félidőben volt egy-két labdavesztése, de vele már majdnem három éve együtt dolgozunk, tudjuk, hogy mire képes. Az elmúlt időszakban minden trófeánknak részese volt. Gyors játékos, jó a rúgótechnikája, és ma is láthattuk, hogy ég benne a vágy, hogy a góllövőlista élén legyen. Nálunk és a válogatottban is bizonyította az elmúlt meccseken, hogy nagyon értékes játékos."

 

Ezzel a góllal köszönt be Nikolics kilenc meccs után - NB1.hu

Nikolics gólja

Legfrissebb híreink