Telefonos alkalmazást is bevet a Kaposvár

Egyelőre nem tudják, pontosan mire is készüljenek.

Forrás: rakoczifc.hu

A koronavírusra való tekintettel otthon készülnek a magyar futballisták. A Kaposvár kerete és a szakmai stáb is mindent megtesz a járvány tovább terjedésének megakadályozásában, így a játékosok otthonukban készülnek a folytatásra, minimálisra csökkentve ezzel az emberi találkozások számát.  A szakmai stáb az előző hétre mindenkinek pihenőt rendelt el, hétfőn azonban újra edzésbe álltak a játékosok.

Koronavírus: csak egy csapat marad! - NB1.hu

 

"Egy olyan futóprogramot állítottunk össze a játékosok számára, amely követi a bajnoki mérkőzésekre való felkészülés heti ritmusát" - mondta a klub honlapjának Balázs Péter, a csapat erőnléti edzője. "Ez azért fontos, hogy a játékosok ne zökkenjenek ki a heti bioritmusokból. Mindenkinek egységesen egy futóalkalmazást kell majd használnia, amelyen keresztül a szakmai stáb ellenőrizni tudja az elvégzett edzésmunkát. Emellett mindenki végezhet az otthonában saját testsúlyos edzéseket, de ez egyelőre fakultatív, hiszen nem tudjuk, hogyan is alakul majd a bajnokság folytatása."

A játékosok természetesen egyedül futnak majd, s továbbra is odafigyelnek, hogy a higiéniai előírásokat a legszigorúbb mértékben betartsák. A Kaposvár egyúttal arra kér mindenkit, aki teheti, maradjon otthon és figyeljen saját maga és szerettei biztonságára.

Sport365.hu - Nézze meg, a 10 legjobb "Maradj Otthon kihívást" !

 

Legfrissebb híreink