Támadás a magyar labdarúgás ellen!

Magyarország – Állítsuk meg a hóvihart!

Forrás:

Az nb1.hu, ugyanúgy, mint minden médium, az olvasók tájékoztatása miatt van. Az nb1.hu 1999-es megalapítása óta nemcsak a pályán történő eseményekkel és magát a szakmát érintő fejleményekkel, eseményekkel foglalkozik, hanem minden olyan szegmenssel is, amiről tudjuk, hogy érdekli a látogatóinkat.
 
Ma szent nap van, szombat, azaz meccsnap. A mérkőzésekre el kell jutni, ott kell lenni, majd valahogy haza is kell jutni. A meccseken elsődleges a szurkolók és a játékosok testi épsége, és ezek ma veszélyben lehetnek egy brutális időjárási ciklon miatt.
 
 
 
 

 
 
Lesz eső, majd jön a fagyott eső, a hó, a szélvihar és a fagy, így az utakon, a lelátón és a pályán is akadhatnak majd bőven navigációs gondok.
 
Az nb1.hu tiszta szívből reméli, hogy egyetlen meccs sem marad ma el, kívánják azt megrendezni bármelyik osztályban is, ám az alábbiakra nem árt felkészülni, ezért közzétesszük az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb riasztását:
 
„Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2018.03.18. vasárnap hajnalig
 
Szombat délutántól kihívásokkal teli 24 óra kezdődik az időjárásban!
 
NAGY MENNYISÉGŰ CSAPADÉK:
 
A szombati (és részben a vasárnapi) nap során - talán az ország északnyugati csücskét leszámítva - mindenütt ÚJABB jelentős mennyiségű csapadékra kell számítani. A várható mennyiség általában 15-25 mm, északnyugaton ennél kevesebb (5-15 mm), a Dunántúl déli felén pedig több (25-40 mm) hullhat területi átlagban.
 
 
 
 

Élő közvetítés és a gólok története a 23. forduló mérkőzéseiről - NB1.hu

Élő közvetítés és a gólok története a 23. forduló mérkőzéseiről

 
 
HAVAZÁS ÉS HÓFUVÁS, VIHAROS SZÉL:
 
Délutántól észak, északkelet, felől egyre nagyobb területen havazásba vált a csapadék. Vasárnap reggelig a legtöbb helyen összefüggő hótakaró alakul ki. Ennek vastagsága egy délnyugati-északkeleti tengely mentén, nagyjából a Nagykanizsa-Miskolc városok közti széles sávban lehet a legnagyobb, akár 15 cm körüli, míg a Dunántúl északi felén 5-15 cm a legvalószínűbb. Az előbb említett sávtól délkelet felé haladva gyorsan csökken a várható hó mennyisége, Békés megye és környéke esetleg ki is maradhat a havazásból.
 
Hófúvásra általában az ország északi területein készüljünk. Erős hófúvásra szombat este az Északi-középhegységben és annak előterében, kiemelten a Hernád és a Bodrog völgyében, éjszakától néhol a Nyugat-Dunántúlon is számíthatunk. Ezeken a részeken viharos (60-80 km/h, kis területen akár efeletti) széllökések valószínűek. A havazás által kevésbé érintett Alföldön is előfordulhatnak helyenként 70 km/h körüli széllökések északkeleti irányból, ennek a régiónak az északi, északnyugati felén várható estétől hófúvás.
 
ÓNOS ESŐ:
 
A késő délutáni, esti óráktól a délkeleti megyékben az eső nem havazásba, hanem ónos és fagyott esőbe mehet át, és viszonylag rövid idő alatt több milliméteres jégbevonat képződhet a tereptárgyakon. A tájékoztatóban felsorolt események közül ennek van a legnagyobb bizonytalansága.”
 
 
 
 

Így öleli át az Újpest csatára a szerelmét az ágyban - fotó - NB1.hu

Így öleli át az Újpest csatára a szerelmét az ágyban - fotó

Legfrissebb híreink