Sztárcsapatokkal csap össze a Vidi - részletek

Hivatalos bejelentés.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár közleménye:

"Csapatunk július 3-án, vasárnap Ausztriába, Loipersdorf-ba utazik edzőtáborba. Érdekesség, hogy 2015-ben már edzőtáborozott csapatunk a magyar határhoz közeli településen, de az akkori keretből csak Kovács István tagja ma is a Vidinek.

Michael Boris együttese három nemzetközi felkészülési mérkőzést fog játszani Ausztriában. A ciprusi Aris Limassol - ahol az előző idényben Bognár István kölcsönben futballozott - a negyedik helyen végzett hazája bajnokságában és hozzánk hasonlóan ők is azerbajdzsáni ellenfelet (Neftçi Bakut) kaptak az EKL-ben. A keret jelenlegi becsült értéke 13,28 millió euró.

A ciprusi együttes mellett két török sztárcsapattal is megmérkőzünk az edzőtábor ideje alatt. A Fenerbahce - ahol a magyar válogatott Szalai Attila is futballozik - az előző szezonban a második helyen végzett a török bajnokságban. A BL második selejtezőkörében az ukrán Dinamo Kijev ellen fognak megmérkőzni. A keret becsült értéke 143,5 millió euró.

A Galatasaray az előző szezonban csak a 13. helyet szerezte meg a török bajnokságban, így ők idén nem vesznek részt a nemzetközi kupaküzdelmekben. A gyengébb teljesítmény ellenére rendkívül erős csapatról van szó, a keret becsült értéke 104 millió euró."

A mérkőzések időpontjai:

Július 6., 18:30 - MOL Fehérvár FC - Fenerbache
Júllus 10., 17:30 - MOL Fehérvár FC - Aris Limassol
Július 13., 19:00 - MOL Fehérvár FC - Galatasaray

Pénteken már jeleztük, hogy a Vidi 5-0-ra verte a Dunaújvárost.
 

Legfrissebb híreink