Szereti a Honvédot, ezért is hosszabbított a védő

Budapest – Orrcsonttörés után felrepedt fejbőr következett.

Forrás:

A Budapest Honvéd közleményét változtatás nélkül közöljük”

 

„Bobál Dávid 2010-ben került a Magyar Futball Akadémiára. Az utánpótlás válogatott védő 2014. május 31-én, Debrecenben, győztes mérkőzésen (2-0) mutatkozott be az NBI-ben. Ezt követően az NB II-es Soproni VSE-hez került kölcsönbe, majd idén nyáron visszatért Kispestre, ahol szinte berobbant az élvonalba. Rövid időn belül a védelem stabil tagja lett. Az ősszel mindössze egyszer hiányzott a csapatból, akkor is sérülés miatt - az Újpest ellen orrcsonttörést szenvedett. A Paks ellen újra elfoglalta helyét a védelem tengelyében, balszerencséjére az utolsó percekben összefejelt ellenfelével és felrepedt a fejbőre. Dr. Szilas Ádám a meccs után 6 öltéssel varrta össze a sebet.

 

 

Dávid kemény fiú, másnap délelőtt edzésre jelentkezett, majd délután a klubházban 2018. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Honvéddal.

 

Bobál Dávidnak a szerződés aláírása után gratuláltunk: - Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy aláírhattam az új szerződést, mert szeretem ezt a klubot, büszkén viselem a piros-fekete mezt. Több, mint öt éve vagyok Kispesten, itt lettem profi labdarúgó. Nagyon jó érzés, hogy a klub és a vezetőedző is hosszútávon számít rám.”

 

 

Lech: háromból két magyar sérült

 

 

Brazil tv stáb járt Király Gábornál. A brazilok tudják, hogy a legjobbak voltunk

 

 

Huszti gólöröme a szerencsétlenek között! Arjen Robbenék társaságában a magyar! – VIDEÓ

 

 

Megdőlt a sztereotípia: magyar lett a Honvéd! Csak magyar a kezdőben, kilencen a saját nevelésűek!

 

 

Gólösszefoglaló a keddi és a szerdai NB I-es meccsekről! VIDEÓK!

 

 

A pénteki élő televíziós futballközvetítések

 

Legfrissebb híreink