Szalai Ádám pótlása: megfelelne-e Marco Rossi felfedezettje?

Szórja a gólokat!

Forrás: ZTE

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya már többször elmondta, nincsen olyan játékosunk, aki pótolni tudná Szalai Ádámot a nemzeti csapatnál, pedig már el kellett volna kezdeni felkészülni erre a lehetőségre is. 

Hozzá kell tenni, hogy Rossi alapvetően egy játékrendszerben hisz, és ebben nem tudja pótolni senki Szalait, más taktikai felállással talán meg lehetne próbálni feledtetni a Mainz támadóját.

Koszta Márk, a ZTE gólfelelőse van, hogy hasonló pozícióból indul, ám más karakterisztikájú játékos, mint Szalai. Nem olyan erős, nem feltétlenül olyan jó pozíció harcos, viszont lendületes, jól cselez és szintén remekül érkezik a kapu elé és az összjátékba is bármikor bevethető, mert ügyes.

Ráadásul, Marco Rossif elfedezettje, hiszen akkor vált stabil játékossá a Kispestben, amikor az olasz vezetésével bajnok lett a csapat.

Koszta most a ZTE játékosa, góllal vette ki a részét pénteken a Gyirmót 2-1-es legyőzéséből, a bajnokságban már 6 gólnál tart, így jogosan kérdezte meg a diadal után a zaol.hu a támadót arról is, gondol-e a válogatottságra:

Legfrissebb híreink