Supka kielemezte a Diósgyőrt

Harcolnak a dobogóért.

Forrás: honvedfc.hu

Mondhatjuk, hogy jól kezdődött a tavaszi szezon a Budapest Honvédnak. Bár az első meccsen kikaptak a hajrában a Ferencvárostól, de a játékuk nagyon bíztató volt. Ezt követően viszont meg tudták lepni az előző fordulóban a címvédő ellen parádézó Puskás Akadémiát Holender Filip két gyors találatával.
 
Így húsz fordulót követően 32 ponttal a képzeletbeli dobogó legalsó fokán állnak mindössze két ponttal lemaradva a Viditől. Természetesen így sem nyugodhatnak meg, hiszen a 31 pontos Loki és a 30-30 pontos MTK-Újpest duó is mindent meg fog tenni a dobogós helyért.
 
Most a kieső helyen tanyázó DVTK-t kéne legyőzniük, hogy tarthassák pozíciójuk. A csapat vezetőedzője, Supka Attila a jó szereplés folytatását várja a mérkőzéstől, és bízik benne, hogy a játékuk még tovább javul.
 
Mindemellett a szakvezető figyelmeztetett, a Diósgyőr veszélyeire, hangsúlyozva a legutóbbi hét mérkőzésükön nem kaptak ki, a Vidit le is győzték. 
 
- Komplett, fegyelmezett csapat a riválisunk, védekezésben jól megoldja a feladatát, míg támadásban a magas labdákkal, beívelésekkel tudnak eredményesek lenni, erre kell majd koncentrálnunk – nyilatkozta a klub honlapjának Supka Attila, - Ezzel együtt azt gondolom, hogy ha a játékunk rendben lesz, koncentráltan futballozunk, akkor el tudjuk hozni a három pontot Diósgyőrből is. 
 
Emellett a vezetőedző beszélt arról is, hogy az előző két mérkőzésükön azt játszották, amit kell. A Fradi elleni játékot ismét dicsérte, míg a Puskással szemben a küzdelmet emelte ki.
 
- Most megint egy másfajta meccs vár ránk, ahogy mondtam, koncentráltnak kell lenni, ha le tudjuk hozni kapott gól nélkül a mérkőzést, akkor eredményesek lehetünk, mert lesz arra lehetőségünk, hogy gólt, gólokat szerezzünk – zárta szavait.
 

Legfrissebb híreink