Súlyos vád: „Az ilyen játékvezetőknek nincs helyük az NB I-ben” - videó

Mezőkövesd – Hihetetlen gólt kaptak a Viditől.

Forrás:

A sereghajtó Mezőkövesdnél bosszankodnak a súlyos játékvezetői hiba miatt a Videoton elleni hétvégi bajnokit követően, de mivel nem tehetnek ellene semmit (bírói műhibára hivatkozva már nem lehet óvást benyújtani), előre néznek – írta az nso.hu.

 

Rendkívül súlyos, az élvonalban nagyon ritkán látható játékvezetői hiba sújtotta az utolsó helyen  álló Mezőkövesd csapatát a Videoton ellen 4–0-ra elveszített szombati  bajnoki 16. percében. A székesfehérváriak második góljánál Danko Lazovics passza után Ezekiel Henty a leshatáron ugrott ki. A partjelző nem jelzett lest, Karakó Ferenc játékvezető azonban a sípjába fújt. A mezőkövesdi védők leálltak, a nigériai támadó a kapuba lőtt, a játékvezető pedig először nem adta meg a gólt, majd meggondolta magát, és mégis középre mutatott.

 

Ezt azonban már nem tehette volna meg, mert a sípszó a szabályok szerint véget vet a játéknak.

 

„Mi értelme lenne óvnunk? – válaszolt kérdéssel a Nemzeti Sport kérdésre Hagyacki József, a Mezőkövesd ügyvezető  igazgatója, amikor azt tudakoljuk, tervez-e panasszal élni a klub. – Rögtön láttuk, hogy nagyot hibázott a játékvezető, de manapság már nincs műhiba, mint régen, a jelenlegi szabályok alapján nincs óvási alapunk. Mit tudunk tenni?  Mérgelődni, semmi mást. Kiszolgáltatottak vagyunk, a bölcsek  köve mindig a játékvezetőknél van.  Reméljük, hogy a játékvezetői bizottság súlyosan megbünteti vagy  eltiltja, mert az ilyen játékvezetőknek nincs helyük az NB I-ben.”

Alig maradt jegy a Hali-stadion nyitómeccsére - NB1.hu

Jegyek a Hali-stadion nyitómeccsére

Legfrissebb híreink