Sorsdöntő csata vár a Lokira: a DVSC-ultrák közleménye

Fontos kérésük is van.

Forrás: dvsc.hu

Szombaton véget ér az NB I 2019/2020-as szezonja. A Loki-szurkolók abban bíznak, hogy a piros-fehér csapat megkapaszkodik az élvonalban. Ehhez Kondás Elemér csapatának le kell győznie a szintén nehéz helyzetben lévő Paksot.

Kuttor kiakadása: a Loki is megmutatja a hibákat - képek - NB1.hu

 

A dvsc.hu pénteki tájékoztatása szerint a cívisvárosi szimpatizánsokon nem fog múlni a diadal. A klubhonlap arról ír, hogy több mint 3000 belépő talált már gazdára. Azt is érdemes leszögezni, hogy a DVSC-nek 3400 bérletese van.

Az ultrák is készülnek az ütközetre. Szombaton rendezik meg az V. Komáromi Gábor emléktornát. A döntőt követően 16 órától a leghűségesebb drukkerek közösen fognak vonulni a Nagyerdei Stadionhoz. Íme az Ultras Debrecen 1994 Facebookon található közleménye:

"FIGYELEM!

Amíg egyes, magukat szurkolói portálnak nevező oldalak videókban taglalgatják, hogy a csapatunk bundás lenne (ezt a vádat teljesen elutasítjuk és nem tudunk azonosulni vele) mi inkább arra bíztatunk titeket, hogy velünk együtt tegyetek a bentmaradásért!

Szombaton az egész nap a futballé, hiszen 10:00-tól tartjuk az V. Komáromi Gábor emléktornát. (09:00-tól koszorúzás a Hódos Imre sportcsarnok előtti emlékparkban)

Aki a tornát nem is kívánja megtekinteni, arra kérjük, hogy a Döntő mérkőzésre jöjjön ki, amely 15:00-tól kezdődik az Agráron. Ennek végeztével 16:00-tól együtt VONULUNK a stadionhoz. A torna helyszínén garantált a kiváló hangulat és a hideg ital.

DRESSCODE KÖTELEZŐ FEHÉR A MECCSEN ÉS A VONULÁSON!

Minden jel arra mutat, hogy ismét futballhangulat költözhet a Nagyerdőbe, nem véletlenül töltöttük meg a vendégszektort sem Mezőkövesden. Együtt sikerülni fog, együtt be tudjuk fogni minden károgó száját.

MOZDULJ DEBRECEN !!!"

Ultras Debrecen 1994

 

Legfrissebb híreink