Sokat sejtető nyilatkozatot adott az NB I egyik legjobbja

A Ferencvárossal is hírbe hozták - a pótlással nem lenne gond.

Forrás: kisvardafc.hu

Korábban honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Kisvárda csapatának egyik legjobbját, egyben az NB I legkiválóbb játékosai közé tartozó Gheorghe Grozavot román lapok hírbe hozták a Ferencvárossal. Ezzel kapcsolatban Kubatov Gábor, a zöld-fehérek elnöke sajtótájékoztatón cáfolta a leigazolását, ugyanakkor Novothny Soma, a dél koreai Puszan csatára már érkeztek a helyére, amennyiben valóban távozna.

Novothny Soma hazatérhet - NB1.hu

Ezzel kapcsolatban Grozav az M4 Sportnak szólalt meg. "Tisztában vagyok azzal, hogy mennyire fontos a szerepem a csapaton belül. A klub és a csapat is sokat vár tőlem, ezért mindenegyes mérkőzést komolyan veszek. Nem szeretnénk csalódást okozni azoknak az embereknek, akik hisznek bennem.

Nagyon jól érzem magam Magyarországon. Sikerült beilleszkednem és minden körülménnyel elégedett vagyok. Terveim szerint még 2-3 évet szeretnék Magyarországon tölteni, aztán meglátjuk, mi lesz.

 

Az is jó, hogy viszonylag közel van az otthonom, amikor lehetőségem van rá, mindig hazautazom. Emiatt is jól érzem magam itt Kisvárdán" - fogalmazott, majd az interjú végére sokat sejtetően hozzátette:

"Kifejezetten jól érzem magam Magyarországon, de nem tudhatom, hogy mit hoz a jövő.

Az átigazolási időszak most közeleg, ha érkezik egy olyan ajánlat, ami nekem és a klubnak egyaránt jó, akkor meglátjuk, milyen döntés születik."

 

A 29 éves Grozav 15 mérkőzésen 7 gólt szerzett a bajnokságban.

Legfrissebb híreink