Sok csapatnak okozott örömöt az FTC és a DVTK

Budapest – Böde lábában ott volt a döntés lehetősége a legvégén.

Forrás:

FTC-DVTK 1-1

Látszott a Ferencvároson, hogy akarnak a játékosai, csak éppen a játék nem ment nekik. Legalábbis a 70. percig nem. Akkor meg már vagy 20 perce vezetett 1-0-ra a Diósgyőr. Az a Diósgyőr, amelyik gárda támadólag lépett fel vendégként. Novothny révén már a meccs elején is volt helyzetük a vendégeknek, majd az első félidő ráadásában Tamás fejesével a vezetést is megszerezték. Nem érdemtelenül.

 

Sokatmondó, sokkoló adat: az FTC a második félidő közepén tudta elérni Lovrencsics lövése után, hogy Radosnak először kelljen védenie a meccsen. Ebben az időszakban egyébként nyugodtan megkaphatott volna egy tizenegyest a Ferencváros. Majd elkezdődött a hajrá és hirtelen jó és élvezetes lett a meccs, mert a hazaiak elkezdtek futballozni.

 

Revans, csoda, álommeccs: a pályán és a lelátón is nyert a DAC - NB1.hu

Revans, csoda, álommeccs: a pályán és a lelátón is nyert a DAC

Hajnal például olyan gólpasszt adott Vargának, amiről még sokáig lehet beszélni, majd még jobban beszorították a zöld-fehérek a vendégeket. Lovrencsics beadása után (az egyik védő lábán megpattant a zsuga) a lécről vágódott a kapu mögé a labda, majd az utolsó percben Radost kellett ápolni, majd Böde a legvégén megszerezhette volna a mindent eldöntő gólt, de Eperjesi tisztázott előle az utolsó pillanatban.

 

Kispesten, Fehérváron, Angyalföldön, az MTK-nál és Debrecenben boldogok lehetnek a végeredmény miatt, a Diósgyőr még mindig hatalmas bajban van, de a mai teljesítménye (főleg az első félidőbeli), nem másodosztályú volt…

Legfrissebb híreink