Sérülés: ismét megszólalt a Honvéd válogatottja

Kedden műtik a kispesti futballistát.

Forrás: honvedfc.hu

Az nb1.hu is beszámolt Gazdag Dániel sérüléséről. A Honvéd játékosa a Kisvárda elleni meccsen dőlt ki a sorból, Gazdagnak a válla sérült meg. A baj akkora, hogy műteni kell a futballistát, az operáció kedden esedékes a Sportkórházban.

Honlapunkon arról is írtunk, hogy a kisvárdaiak cáfolták azokat a vádokat, amelyek szerint Hugo Seco nem kért bocsánatot Gazdagtól. A várdaiak szerint labdarúgójuk még szombat este üzenetet küldött Gazdagnak. Gazdag az esetről a következőket nyilatkozta a Honvéd weboldalának:

 

"Olvastam a Kisvárda honlapján megjelent cikket, amelyben Hugo Seco bocsánatot kért az esetért, és azt is, hogy az egyik közösségi oldalon már a meccs után írt nekem, amit azért nem láttam, mert nem vagyunk ismerősök, ezért nem jelezte a telefonom az üzenetet, de a közösségi oldalak mellett ezúton is válaszolok neki, hogy elfogadom a bocsánatkérést, s ahogy mondtam, egy sérülés soha nem jön jókor, annyiból viszont talán szerencsés vagyok, hogy közel a szezon vége, nem kell sokat kihagynom, és januárra pedig rendben leszek" - fogalmazott a fővárosiak húzóembere.

 

Gazdag Dániel ebben a szezonban két gólt szerzett az NB I-ben.
 

Legfrissebb híreink