Sannino elárulta, irányítaná-e újra a Kispestet

Magyarországi élményeiről is beszélt.

Forrás: honvedfc.hu

A kispestiek pár hete jelentették be, hogy Giuseppe Sanninóval szerződést bontottak. Az olasz mester Supka Attilát váltotta a kispesti klubnál. Érdekesség, hogy Sannino volt a klub történetében az ötödik olasz edző. 

Sanninóval a TuttomercatoWEB beszélgetett. A szakember elmondta, csodálatos tapasztalatokkal gazdagodott hazánkban. Hozzátette, Magyarországon sorra épülnek a szebbnél szebb létesítmények. Ezek a beruházások kicsit meg is lepték Sanninót. 

Az interjú során arról is kérdezték a trénert, hogy visszatérne-e a Honvédhoz. Erre egyértelműen igennel felelt Sannino, hiszen szerinte fantasztikus környezetben dolgozhatott, emellett a gárda jó eredményeket tudott elérni. Arra is kitért, hogy a csapat a szezon elején botladozott, ennek ellenére a vezetőség bizalmát nem veszítette el. 

"Ebben a szituációban mindenki elgondolkodott a hazatérésen. Amikor pedig felfüggesztették a bajnokságot, bizonytalanná vált, hogy mikor rendeződhet a szituáció. Autóval hagytuk el Budapestet, mivel a repülők már nem közlekedtek. Jelenleg itthon vagyunk" - fogalmazott Sannino. 

ESCLUSIVA TMW - Sannino: "Honved grande esperienza. Budapest-Milano in auto, ora la quarantena" - TUTTOmercatoWEB.com

 

A Magyar Kupában a négy közé jutottak a kispestiek, míg a bajnokságban jelenleg az ötödik helyen állnak. Sannino utódja Pisont István lett ideiglenesen, de az elöljárók már keresik a végleges megoldást. Összeboronálták a csapatot Horváth Ferenccel, valamint Bernd Storck neve is felmerült, bár a korábbi szövetségi kapitány kijelentette, őt senki sem kereste meg a kispestiektől. 

Legfrissebb híreink