Rossi-taktikával nyert a Honvéd, a gólkirály kiemelten védekezet

Felcsút – Erik van der Meer megérezte, mire kell váltania.

Forrás:

Az eredmény tudatában kijelenthető, hogy magabiztosan nyert a Honvéd a Puskás Akadémia otthonában, annak ellenére, hogy az első félidőben még némileg döcögött a bajnok szerkezete. A szünetben aztán Erik van der Meer a cseréivel taktikát és szerkezetet váltott, a címvédő visszatért ahhoz a jól megszokott rendszerhez, aminek köszönhetően Marco Rossi irányításával bajnok lett.

 

A holland tehát pontosan tudta, mit kell tennie a sikerhez és azért is elismerés jár neki, hogy ezt nem is tagadta le!

 

Soha nem látott csoda érheti a Dunaszerdahelyt - NB1.hu

A DAC beharangozóját változtatás nélkül közöljük. „A DAC eddig soha nem látott módon kezdheti a bajnokságot - zsinórban három győzelemmel. Ehhez viszont le kellene győzni az előző szezon bronzérmes csapatát és a legsikeresebb szlovákiai kupaindulót, aki ellen a legutóbbi tíz, egymás elleni mérkőzésen nyeretlenek maradtunk. A DAC-Rózsahegy összecsapás vasárnap 18:30 órakor kezdődik.

Erik van der Meer: „Az első félidőben nem voltunk túlságosan szervezettek. Rúgtunk egy szerencsés gólt, amit ettől függetlenül megérdemeltünk. A második félidőben szisztémát váltottunk, ez a 3-5-2-es szisztéma az, amit már megszoktak a srácok. Eppelnek nagy gratuláció jár, hogy leszedte a 15-ös játékosukat, (Mevoungou-t), ez egy nagyon fontos momentum volt. A második félidőben tudtuk, hogy nagyon fognak jönni, ezért is álltunk vissza erre a néha öt védős rendszerre. Jó mérkőzést játszottunk, megérdemelten nyertünk, habár ők is rúghattak volna gólokat, de azt érzem, hogy erre mi is megrúgtuk volna a magunk góljait. Nagyon örülök a három pontnak, annak, hogy a fiatal Herjeczki kilencven percen keresztül végig szántotta a pályát, és hogy Danilo is túl van az első negyvenöt percen.”

Így verte meg a székelyföldi Sepsi a román bajnokot - NB1.hu

Így verte meg a székelyföldi Sepsi a román bajnokot

Legfrissebb híreink