Román lapok: újabb hírek a Fradival és a Vidivel szóba hozottakról

Miriuta telefonbeszélgetése is a képben.

Forrás: Facebook/FC Botosani

Korábban az nb1.hu többször is beszámolt arról, hogy a román lapok hírbe hozták a Ferencvárossal és a MOL Fehérvárral Nicolao Dumitru Cardosót, a Gaz Metan egyik legjobbját.

Románia: ugyanazért a játékosért versenyez a Vidi és a Fradi? - NB1.hu

 

A 29 éves játékos szerződése 2021 nyarán lejár a medgyesi csapattal, így a mostani lehet az utolsó átigazolási időszak, ahol pénzt kaphatnak érte - piaci értékét jelenleg 700 ezer euróra teszi a Transfermarkt. A digisport.ro arról számolt be, hogy Cardoso valóban távozik, ám nem a rá szintén felfigyelő FCSB-be vagy a Kolozsvárba, és nem is Magyarországra.

"Felhívtak Magyarországról, hogy érdeklődnek iránta. Elmondtam, hogy hiába nagyon jó játékos, tudomásom szerint egy hete már megegyezett egy dél-koreai klubbal és ott folytatja pályafutását" - mondta az üggyel kapcsolatban a looksport.ro-nak Miriuta László, aki jelenleg a román harmadosztályú Nagybánya vezetőedzője.

 

A digisport.ro cikke megjegyzi, a FCSB Andrei Chindrist is szerette volna leigazolni, ám a Botosani 22 éves utánpótlás-válogatott védője külföldön folytatja pályafutását. Vele kapcsolatban 2020 februárjában írtuk meg, hogy adott esetben a MOL Fehérvárnál folytathatja pályafutását - kérdés, ez most valósággá válik-e...

Újra Romániából igazolna a MOL Fehérvár FC - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink