Rebrov elmondta, mekkora változás lesz a Fradi keretében

Az edző a nyári programról is beszélt.

Forrás:

Szerhij Rebrov augusztusban váltotta Thomas Dollt a Ferencváros kispadján. A csere nem volt rossz döntés a vezetőség részéről, hiszen a Fradi megszerezte a bajnoki címet az OTP Bank Ligában. A zöld-fehér csapat 30. alkalommal végzett az élen az NB I-ben. A hazai siker mellett a szurkolók abban bíznak, hogy nyáron a nemzetközi porondon is bizonyítanak Dibuszék. Nem lesz könnyű dolguk Rebrov játékosainak, hiszen már a BL-selejtező első körében érdekeltek lesznek, és mivel nem lesznek kiemeltek, nagyon nehéz ellenfelet is kaphatnak.
 
Rebrov a kedvezőtlen előjelek ellenére elmondta, optimistán várja a nemzetközi porondot. A tréner arra is rávilágított, hogy nem lesz nagy változás a bajnokcsapat keretében.
 
"Bizakodó vagyok. Vallom, a nemzetközi színtéren is bátor, kezdeményező futballra kell törekednünk. A kivárás semmi jóra nem vezet. Nem lesz hosszú a nyári szünet, de így van ez rendjén. A játékosok elmennek nyaralni, lazítani, mi a klub vezetőivel már azon agyalunk, kit lehetne a keretbe hozni, ki lehetne a segítségünkre a jövőben. Sok új játékos nem lesz, legfeljebb három-négy labdarúgó érkezhet" - nyilatkozta Rebrov az nso.hu-nak
 

null

null

A Fradi labdarúgói a nyáron kétszer is Ausztriában fognak edzőtáborozni. Az első összetartás június 7-én lesz, ez 13 napig tart, majd rövid időt itthon tölthetnek a játékosok, ezt követően jön az újabb turnus.
 
"Annak idején a Dinamo Kijevnél remekül bevált ez a ritmus. A játékosok képtelenek két hétnél tovább összpontosítani úgy, hogy éjjel-nappal össze vannak zárva. Az első edzőtábor után három nap szabadságot kapnak, majd újra irány Ausztria, igaz, akkor másik helyszínre megyünk" - árulta el az ukrán szakember.

Legfrissebb híreink