Magyar focihírek
minden mennyiségben
NB2 logó
NB3 logó
NB I14. fordulóOTP Bank Ligavideós tartalomértékelésekérdekességekvideókVASASFERENCVÁROSMTKÚJPESTDVSCVIDEOTONPAKSHALADÁSHONVÉDDVTKMEZŐKÖVESDGYIRMÓT

Reakciók az NB I 14. fordulójának a mérkőzéseiről

Hegedűs Gábor - 2016. október 29. szombat 21:42
Magyarország – Értékelések, érdekességek, videók! Frissül!
Kép forrása: mtkbudapest.hu

Cikkünk frissül!

 

Paksi FC-Újpest FC 1-1

 

21.45: A Paks és az Újpest edzője is a kihagyott helyzetek miatt volt dühös a lefújás után.

 

Csertői Aurél (Paks): - Úgy kezdtük a meccset, hogy tíz perc után kettő nullára kellett volna vezetnünk. Ehhez képest csináltunk hátul egy hibát, és mi kaptunk gólt. Utána végig nyomtuk ellenfelünket, és nem sokkal a vége előtt sikerült egyenlítenünk. A hátralévő percekben is győzelemre játszottunk, igaz ekkor ellenfelünk is gólt szerezhetett volna. Úgy érzem, hogy végig a mi akaratunk érvényesült, egy tizenegyest is kihagytunk, de ez benne van a játékban. Valóban az egy pont nem sok, de ettől függetlenül megemelem a kalapom a fiúk előtt, mert küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Két komoly hiba után is fel tudtunk állni. Egyébként ezek a hibák, ahogy azt már említettem benne vannak a futballban. Nyilván soha nem jönnek jókor, de el kell tudni viselni őket. Számunkra továbbra is minden meccs élet-halál kérdése. Az utolsó négy hazai meccsünket döntetlenre hoztuk úgy, hogy mindegyiken mi uraltuk a mérkőzést. Ezeket kell megnyerni, ehhez kell a plusz, ehhez kellenek a kvalitások. Mi most pont azt éljük meg, hogy a ziccereink kimaradnak. Ha bementek volna, akkor most legalább a középmezőnyhöz tartoznánk. Eljön majd az idő, amikor ezeket belőjük.

 

 

Nebojsa Vignjevics (Újpest): - Az első játékrészben a mi akaratunk érvényesült, kontrolláltuk az összecsapást, hamar megszereztük a vezetést. Tudtuk, hogy a vendéglátóink kényszerhelyzetben vannak, így a második félidőben több teret adtunk nekik, és kontratámadásokra rendezkedtünk be. Több lehetőségünk is volt az újabb gól megszerzésére, de nem éltünk velük, és ennek meg is lett a következménye. Nem vagyok elégedett ezzel a döntetlennel, mert ma elveszítettünk két pontot.

 

 

Mezőkövesd-MTK 1-0

 

21.40: A Kövesd edzője csapata veszélyes kontráit emelte ki, az MTK trénere a helyzetkihasználásban látta a problémát.

 

Pintér Attila (Mezőkövesd): – Nagyon jó mérkőzést láthattunk, hiszen mindkét csapat győzelemre játszott és sok helyzetet dolgozott ki. Rosszul kezdtünk és majdnem ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek rögtön az elején. Az első félidőben talán kicsit többet támadott az MTK, de a második játékrészre följavultunk és több veszélyes kontrát alakítottunk ki.

 

Teodoru Vaszilisz (MTK): – Nehéz bármit mondani, hiszen az első félidőben jól kezdtünk és sok helyzetet dolgoztunk ki. A második játékrészben továbbra is jöttünk előre, de több helyet hagytunk hátul, a Mezőkövesd pedig jól kontrázott. Egy jól eltalált lövés döntött, szerintem nem érdemeltünk vereséget, de csak magunkat okolhatjuk.

 

 

Vasas–Videoton 1-1

 

21.30: A Videoton edzője a kihagyott helyzeteket sajnálja, a Vasas trénere elképesztő körítésről beszélt.

 

Henning Berg (Videoton): - Hihetetlen nagy helyzetek maradtak ma ki, akár hat-hét gólt is szerezhettünk volna, ha a befejezések jobban mennek és a szerencse egy kicsit mellénk áll. Viszont a hozzáállást szeretném kiemelni. Nem adtuk fel az utolsó percig, nyomás alá helyeztük a Vasast, küzdöttek, harcoltak a játékosok. Danko gólja pedig fantasztikus volt! Azt hiszem méltó volt ahhoz, hogy ez legyen egy ilyen szép történelemmel bíró stadion utolsó gólja. Magam sem tudtam, hogy beadja-e, vagy rálövi, amikor odaállt a labda mögé, mert nem egyszerű onnan így meglőni a labdát, de sikerült neki, remek gól volt. Ez a lövés is egy jó példa volt arra, hogy a játékosok az utolsó pillanatig mennyire koncentrálnak. Nem féltem attól, hogy nem szerzünk egy gólt sem, mert eddig a bajnokságban a DVTK elleni mérkőzésen kívül mindig betaláltunk, és már többször is a mérkőzések végén voltunk eredményesek. Persze jobb lett volna nyerni, de nagyon fontos volt, hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe és szereztünk egy pontot.

 

Michael Oenning (Vasas): - Büszke vagyok arra, ami a mai nap során történt – nem csak a meccsre, hanem az egész körítésre. A Vasas-család nagyobb, mint amilyennek sokan gondolják. Az első félidőben okosan játszottunk, megfelelő pillanatban betaláltunk és számítottunk arra, hogy ezt követően a Vidinek jobban ki kell támadni. Célunk volt, hogy kontrából megszerezzük a második gólunkat, sajnos ez nem jött össze. Ellenfelünk az utolsó pillanatban egyenlített, ilyen a labdarúgás, ez előfordul. Nem vagyok elégedett azzal, ahogyan a bírók vezették a mérkőzést, néhány sárga lapot feleslegesen osztottak ki és néha megtörték a meccs ritmusát. Könnyező szemmel hagyjuk el a pályát, én is megszerettem a stadiont és a szurkolók is nagyon kötődnek hozzá. Viszont a másik szemünk nevet, hiszen a helyére egy modern, új létesítmény kerül.

 

 

DVTK–Ferencváros 2–3

 

21.20: A lefújás után a DVTK edzője elmondta, hogy 2-2 után mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést. A Fradi trénere, Thomas Dollt frusztrálja, hogy csapat sok gólt kap.

 

Horváth Ferenc (DVTK): - Két teljesen elkerülhető góllal kerültünk hátrányba: az első öngól volt, a másik egy megpattanó lövés után esett. Szerettünk volna szépen búcsúzni, ezt mutatja az is, hogy fel tudtunk állni. 2-2-nél mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést, sajnos nem volt szerencsénk. Az FTC került előnybe, ami után egy óriási helyzetből még összejöhetett volna az egyenlítés, de nem sikerült. Az biztos, a fiúk mindent megtettek azért, hogy szép búcsú legyen, sajnos holnapra ebből csak annyi marad meg, hogy 3-2-re kikaptunk hazai pályán. Emiatt egyértelműen szomorú vagyok. Egy kis öröm az ürömben, hogy van tartása a csapatnak. Ha ezt kamatoztatni tudjuk, akkor a későbbiekben nem lesznek olyan problémáink, mint amilyenek jelen pillanatban vannak.

 

 

 

 

Bp. Honvéd-Haladás 2-1

 

20.20: Marco Rossi a szurkolóknak köszönte meg a sikert,Mészöly a Williams-esetnél látta e meccs fordulópontját.

 

Marco Rossi (Honvéd):- Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, maximálisan domináltunk, nem csak két gólt, de talán hármat is kellett volna rúgni. Általában azokat a meccseket, amikor ennyi helyzetünk van, nem nyerjük meg.. Az első félidő végén kaptunk egy gólt, ezzel újra nyílt lett a mérkőzés. A második félidőben elkövettem egy hibát ez majdnem megbosszulta magát. Túl hamar került pályára Dark, aki fizikálisan ennyi időre még nem volt készen. Jó volt újra ilyen sok embert látni a kanyarban. Fontos volt a jelenlétük. Nehéz ezt bebizonyítani, de azt hogy ma meg tudtuk nyerni a mérkőzést az főleg nekik köszönhető. Szurkolók nélkül nincs értelme futballmeccseket szervezni, szurkolók nélkül senkik vagyunk.

 

Mészöly Géza (Haladás):- Az első félidőben visszafogottabb játékkal tudtunk három helyzetet kialakítani. A mérkőzés fordulópontja volt, amikor Williams, ha letette volna a labdát Bosnjaknak, akkor 2 az 1 elleni szituációban be tudtuk volna fejezni az akciót. De sérülés lett, majd ebből jött a gól. Bosszantó, hogy két gólt kaptunk a félidő végén. Tudtunk szépíteni, ez kellett. A második félidőben jók voltak a labda kihozatalaink, helyzetbe is kerültünk, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. Sajnálom ezt a mérkőzést. Érdekes dolgok voltak a sárga lapok tekintetében. Érzésem szerint nem érdemeltünk vereséget, de a focit azt gólra játsszák, azt én is tudom. (honvedfc.hu)

 

18.20: A Haladás képei a mérkőzésről.

 

 

 

17.20: 25 éves az Északi Kanyar – koreográfia.

 

 

17.10: A Honvéd honlapja is köszöntötte az Északi Kanyart.

 

Szólj hozzá Te is!
LEGFRISSEBB HÍREK
2019. 04. 25. 19:22

A Bundesligában is profiskodott magyar válogatott védte meg Dárdait

Remek elemzést készített.
2019. 04. 25. 18:45

Elköszönt a Prága a Loki korábbi trénerétől

A derbin elszenvedett vereség volt az utolsó szeg.
2019. 04. 25. 17:26

Kupadöntő: beszólt a Honvéd légiósa Husztinak

Megígért valamit a Vidi középpályásának.
2019. 04. 25. 16:55

Kiosztotta a licenceket az MLSZ - 3 NB I-es csapat megbukott

Ülésezett az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága.
2019. 04. 25. 17:00

Csak egy cél lebeg a feljutásért küzdők szeme előtt

Sorsdöntő lesz a következő találkozó.
2019. 04. 25. 16:40

Közelebb lépve a csodához

Főszereplők hiányozhatnak Szanyó Károly csapatából.
2019. 04. 25. 19:11

Amikor azt hitték, már végre egyenesbe jöttek…

Nem szeretnének kommunista hétvégét tartani.
2019. 04. 25. 15:13

Brutális a BKV Előre

Elképesztő tavaszt produkálnak.
2019. 04. 25. 15:28

Honvéd-FTC: bejelentést tett a Fradi

Kérést intéztek a szurkolóikhoz.
2019. 04. 25. 13:34

Irány az Eb: itt az U17-es keret és a meccseink időpontjai

Ketten kimaradtak volna, nem ezt érdemelték.
2019. 04. 25. 14:22

Egerszegen szavaztak a 16 csapatos NB I-ről

Pedig simán feljutnak.
2019. 04. 25. 09:56

3 évre írt alá az U17-es válogatott a liláknál

Hivatalos bejelentés.
2019. 04. 25. 13:25

Kosaras ultrák készülhetnek az év meccsére

A rendőrség sem tétlenkedik.
2019. 04. 24. 19:06

Négy mérkőzésből kettőt csinált az MLSZ

Azért nem voltak csak "vajszívűek".
2019. 04. 25. 12:07

Megvan a kupadöntő kezdési időpontja

Hivatalos bejelentés.
2019. 04. 25. 12:01

Az utolsó 2 forduló órarendje

Még nincs minden részlet tisztázva...
2019. 04. 25. 09:01

BL-ben járt volt Fradi-csatár lett a megyei csapat edzője

Hivatalos bejelentés.
2019. 04. 25. 08:28

Simon Tibor sírja: a Fradi és a fradisták gondviselése

Lehet, hogy focista lesz az unoka.
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Ferencvárosi TC67
2MOL Vidi FC56
3DVSC47
4Újpest FC47
5Budapest Honvéd41
6Mezőkövesd Zsóry FC35
7MTK Budapest34
8Puskás Akadémia FC34
9Kisvárda Master Good32
10Paksi FC32
11DVTK31
12Szombathelyi Haladás25
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!