Reakciók a debütáló paksi lelátókról

Szurkolókat kérdeztek meg.

A Haladás elleni, szombati 1-1 alkalmával debütáltak a Paks stadionjának az új lelátói. Fontos tudni, hogy a teljes stadion még nem készült el, hisz’ az utolsó fázisban az A-lelátót és a főépületet alakítják ki, de a drukkerek már egyre komfortosabb körülmények között buzdíthatják a kedvenceiket.
 
A Paks honlapja meg is kérdezett néhány szurkolót, hogy mondják el a tapasztalataikat az első meccs után.
 
"Péter (26): Amennyire én meg tudom állapítani, nagyon jó minőségűek az új lelátók. Tetszik a tribünök kialakítása és a székek színei is. Nagyon várom már, hogy a főoldal is elkészüljön, és azzal teljesnek és késznek mondható legyen a stadionunk. 
 
János (68): Először is hadd kezdjem azzal, hogy úgy érzem, ez a csapat nagyon megérdemli, hogy ilyen szép, modern környezetben játszhasson idehaza. A lelátó építésekor mindig azt néztem, hogy mennyire lesz hátrébb az új tribün, mint a régi emelvény. Féltem tőle, hogy rosszabb szemszögből láthatom majd a meccset, de hála Istennek nem így lett, sőt… Nagyon tetszik, hogy magasabban, de ugyanakkor közel a pályához foglalok helyet. Csak pozitívan tudok nyilatkozni. 
 
Anna (31): Kényelmesek, és ahogy nézem, igazán strapabírók az új székek, így remélem, sokáig ilyen szépek is maradnak. A kialakításnak köszönhetően maximálisan úgy érzem magam, hogy egy modern stadionban nézhetem kedvenc csapatom. Ezentúl egészen biztos, hogy nagyobb kedvvel jövök ki a hazai találkozókra. 
 
István (45): Kicsit még azért a lelátó mögötti terület szűkös, valamint az időjárásból és az építkezésből adódó sár is sok, de örülök, hogy elkészültek végre az új létesítmények. Nemcsak a lelátórész, de a mosdók is modernek és tiszták. Egészen más ilyen környezetbe kilátogatni. Bízom benne, hogy legközelebb a győzelem is meglesz."

Legfrissebb híreink